Pura Vida Kinderwens.

WIE IS DE KLANT?

Marianne van der Peet is een vrouw met een missie. Haar leven nam een wending toen ze hoorde dat ze geen kinderen kon krijgen. Het viel ontzettend zwaar maar ze wilde niet bij de pakken neerzetten. Als coach wil zij met de ervaringen die ze heeft opgedaan andere mensen die hetzelfde hebben meegemaakt, helpen. Door middel van coaching en workshops zorgt zij dat mensen hun verhaal kwijt kunnen en/of hun trauma kunnen verwerken.

OPDRACHT SOLIDWEBDESIGN

Pura Vida Kinderwens heeft een goed werkende professionele site, maar voor een niet al te groot budget. Aan SolidWebdesign de opdracht om te zorgen voor een site die potentiële cliënten overhaalt om van haar diensten gebruik te maken. Voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding is gekozen voor een thema. Deze hebben wij aangepast in CSS zodat het overkomt als een uniek ontwerp, geïntegreerd met de wensen van Marianne.

SEO/ONLINE MARKETING

De online marketing wordt ook uitgevoerd door SolidWebdesign. De website moet goed gevonden worden. Fase 1 is het SEO-technisch inrichten op paginaniveau. Onze marketing pakketten worden ingezet zodat deze op organische wijze steeds beter wordt gerankt door Google. Daarnaast zetten we Social Media Campagnes in om puravida-kinderwens.nl krachtig in de markt te zetten.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken