websites.

webshops.

apps.

online marketing.

hosting en beveiliging.

Over ons.

Over ons; wat doen we?

Wij zijn SolidWebdesign en houden ons bezig met uiteenlopende internetproducties. En dat gaat wat verder dan alleen het ontwikkelen van een mooie website, webshop of een functionele app. Wij vormen een sterk team van professionals, elk op zijn of haar vakgebied. Klaar om voor bedrijven een vaste partner te zijn voor al hun online activiteiten. Van een simpele one-page site tot complexe woocommerce oplossingen.

Een breed vakgebied: van webdesign tot merkidentiteit en van branding tot online marketing. Het online neerzetten of verbeteren van jouw merk is onze hoofdactiviteit. We gaan door totdat jouw website een leadgenerator is. Dit doen we door middel van SEO, SEA / Google Ads, conversie optimalisatie en de inzet van social media.

SolidWebdesign staat voor digitale groei van jouw bedrijf. Dat begint met het creëren van een unieke merkidentiteit, een opvallend en authentiek webdesign wat past bij jouw bedrijf én bij je doelgroep en door de inzet van online marketing.

Onze passie is design en development. Ervaren senior developers ontwikkelen wat de strategische creatieven hebben bedacht. Het gevoel voor design – gebaseerd op kennis van marketing en communicatie – in combinatie met hoogwaardige technische kennis garanderen een hoogwaardig, uniek en consistent eindproduct.

Meer weten Over ons? Kom eens kennismaken.

 

Maddie Houtstra
Eigenaar, art director
mhoutstra@solidresults.nl

de harde kern.

Gouden_Pijl_Boven
Maddie

Maddie Houtstra

Concept en ontwerp
Art director

iris

Iris Habraken

Multimedia design
Advertising

chris

Chris Stoof

Senior webdeveloper

Aqua_Pijl_Beneden

de dagelijkse assistentie.

joep

Joep Koning

Grafische vormgeving
Desktop publishing

Roze_Pijl_Zigzag

de externe professionals.

adem

Adem Demir

Senior webdeveloper

noel

Noël Angeles

Search Engine Optimization

niels

Niels van Strien

Senior webdeveloper
Joomla

Een steengoede visie.

Het ontwikkelen van marketing en corporate producties is wat we doen. Onder de noemer ‘full service’ slaan wij een brug tussen digitaal en print. Wij verbinden merken en mensen, online én offline. Creatieve producten die elkaar niet alleen ondersteunen, maar vooral versterken. Onze klanten worden intensief betrokken bij elk aspect van het creatieve proces. Zo verenigen wij de ambities van de klant met de behoeften van de doelgroep. Concepten met een visie, steengoede visies.

Dat is de kern van ons full-serviceconcept.

Volg ons.

Klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken