Blinkers Ontwikkeling Website.

WIE IS DE KLANT?

In 2015 besloot Erik van Barneveld zijn baan in de it als projectmanager op te geven en zich om te scholen. Om vervolgens als NLP-trainer vol overgave andere mensen te kunnen helpen ook hun eigen potentie te kunnen vergroten. Hij gelooft stellig dat veel mensen, net als hij, veel meer in hun mars hebben dan ze zelf vaak denken. En als hij mensen na de trainingen blij de deur uit ziet gaan, weet hij zeker dat hij nog veel meer mensen dit proces te gunt!

Tijdens zijn trainingen krijgen de trainees veel persoonlijke aandacht om optimaal te kunnen leren. De trainingen zijn kleinschalig opgezet in een veilige setting.

OPDRACHT SOLIDWEBDESIGN

SolidWebdesign kreeg de opdracht een onderscheidende website te ontwerpen die vooral moet laten zien hoe Blinkers zich onderscheidt in deze veelal ‘zachte’ markt van NLP-trainingen. Een sterk en krachtig ontwerp met ‘stevige’ kleuren die ook de zakelijke markt moet gaan aantrekken. Kleuren, beeldmateriaal en de tone of voice zijn goed op elkaar afgestemd. De site is eerst ontworpen in een grafisch programma (Indesign) en pas na akkoord van de klant op het ontwerp van scratch on gebouwd in wordpress.

Dit is een intensief traject en dus duurder dan wanneer wij een thema gebruiken wat we in CSS een eigen look geven, maar beide manieren van ontwikkelen leiden naar een eigen look and feel. Het is dus afhankelijk van het budget.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken