Flowcomm.

wie is de klant

Flowcomm levert procescomponenten voor de voedingsmiddelenindustrie. Het team van Flowcomm bestaat uit toepassingsgerichte vakspecialisten. Een club van professionals die altijd de meest geschikte technische oplossing(en) vinden voor de gewenste toepassing. De productgroepen worden onderverdeeld in Afsluiters, Pompen en Warmtewisselaars.

Zij onderscheiden zich met adviezen die als garantie worden ingezet. Een belofte die ze waarmaken. Als individuele medewerker en als team. Dat vraagt om een optimale inzet en een sterk inlevingsvermogen in de situatie van de klant. Hoe moeilijk en complex ook. Maar die uitdaging gaan zij graag aan, want zij richten hun focus vol op de mogelijkheden. Wat voor een klant uitgesloten lijkt, is voor Flowcomm de weg naar wat wél kan. Zij zien kansen waar anderen voor een muur staan. En met name dat laatste maakt Flowcomm tot wat ze zijn; een sterke partner voor co-engineering.

OPDRACHT SOLIDWEBDESIGN

Ontwerp en ontwikkel een website die qua beleving volledig past bij wie wij zijn. Waardoor een potentiële klant direct herkent waar hij naar op zoek is. Oplossingen vindt die elders niet te vinden zijn. Onderscheidend in meerdere opzichten. Er is een corporate sessie aan vooraf gegaan die eveneens is georganiseerd en ontwikkeld door Solid Results (zusterbedrijf van Solid-webdesign) en wat ons de handvatten gaf om te visualiseren wat de klant wenste.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken