Rob Theunissen Solid Solutions

Rob Theunissen

No-nonsense, down to Earth, kritisch en lekker direct. Deze woorden typeren de eerste indruk die ik kreeg van Maddie en haar team. Overtuigd van haar eigen professionaliteit en kwaliteiten geeft Maddie gevraagd en ongevraagd advies. Even schakelen dus als je, net als ik, bij aanvang zelf dacht een bepaald beeld te hebben bij hoe je website er uit zou moeten komen te zien.

Gesterkt door haar enorme ervaring weet Maddie heel snel welke ideeën in de praktijk wel of niet goed uitvoerbaar zijn. En eerlijk… ze heeft ook vaak gelijk; met haar scherpe blik let ze continu op het evenwicht en harmonie tussen content en beelden waardoor de initiële boodschap die je wilde brengen of uitstralen helemaal tot zijn recht komt. Maddie en haar team reageren snel op verzoeken en vragen, zelfs buiten kantooruren en in het weekend. Energiek en vol passie geeft ze leiding aan haar team; ik vond het een gaaf proces om mee te mogen maken en ben super tevreden met het resultaat. Dank je wel hiervoor.

jerry-flowcomm-1

Jerry van Setten

Als totaalleverancier van hygiënische procescomponenten bedient Flowcomm de voedsel-, zuivel- en farmaceutische industrie. Zoekend naar een nieuwe brand identiteit en websitebouwer, viel ons oog na wat research op het creatieve marketingbureau Solid Results. Het eerste contact met Maddie Houtstra verliep direct bijzonder plezierig. Haar visie en idee over hoe ze voor ons een fantastische site zou gaan bouwen, sprak mij erg aan. Uiteindelijk doe je geen zaken met een bedrijf maar met een persoon en de klik die er gelijk was heeft er dan ook voor gezorgd dat een besluit om met Solid Results in zee te gaan snel genomen was.

Acterend in een industrieel landschap, wilden we een website met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, die een corporate uitstraling had maar wel persoonlijk overkwam en natuurlijk met een design wat echt het verschil zou maken binnen onze branche. En dat is wat ons betreft perfect gelukt!

Maddie heeft niets te veel beloofd in de aanloop van het traject. Tijdens de kick-off hebben we een strategische sessie gehouden bij Flowcomm op kantoor. Een waardevolle sessie waarin Maddie ons DNA wist bloot te leggen en een duidelijk nieuwe propositie werd bepaald voor de doorvertaling naar de nieuwe website. Tijdens het gehele project waren de lijnen kort waardoor we snel konden schakelen en keuzes konden maken.

Door de prettige samenwerking tijdens het traject voor de nieuwe website hebben we besloten om Solid Results ook onze nieuwe brochure te laten opmaken. Naast oog voor vormgeving weet Maddie op een hele pakkende manier woorden op papier te zetten. Al met al werken we nu een klein jaartje intensief en naar volle tevredenheid samen met Solid Results.

Frederiek

Frederiek van Lienen

In 2019 heeft Solid Results de website voor Biodiversity in Business mogen ontwerpen en bouwen.

Biodiversity in Business, met als directeur Frederiek van Lienen, is zeer tevreden met het resultaat van haar website. De website is een visitekaartje, waar ze heel trots op is. Een mooi uithangbord van alle werkzaamheden en opdrachten die Biodiversity in Business heeft mogen uitvoeren voor diverse opdrachtgevers. Goed vindbaar en leesbaar.

De website oogt hip, creatief, heeft mooie kleuren en plaatjes van hoge kwaliteit. Is lekker snel en goed leesbaar.

Wij zochten een regionale ontwikkelaar en zijn via een searchmachine bij Solid Results terecht gekomen. Het klikte gelijk met Maddie en haar ideeën.

Maddie en haar team voelen goed aan wat je als klant wilt en nodig hebt, en ze voegen daar hun eigen professionaliteit aan toe.

Solid Results denkt met ons mee, zij zijn out of the box, zeer creatief. De website is prettig in gebruik, trekt veel bezoekers en is goed vindbaar. En wij kunnen er zelf ook aanpassingen in doen. Zij gebruiken de nieuwste tools en zorgen dat de site goed draait. Ook zijn zij goed bereikbaar in geval van vragen en of mogelijke calamiteiten. Zij komen hun afspraken na.

Biodiversity in Business ervaart de samenwerking met het Solid Results team onder leiding van Maddie, als zeer prettig. Zij hebben de website voor ons gebouwd, verzorgen onze hosting en doen ook ons onderhoud.

Bernard Scharff

Bernard Scharff

Scharff Techniek / Directeur

Scharff Techniek BV levert onder andere stoomketelinstallaties aan de industrie in Nederland. Zoals dat voor elk bedrijf geldt, is gebruik van media een belangrijke manier om in contact te komen met nieuwe en bestaande klanten. Voor vernieuwing van onze website jaren geleden zijn wij in contact gekomen met Solid Results onder bezielende leiding van Maddie Houtstra. Verrast waren wij door het enthousiasme van Maddie en haar medewerkers en de manier waarop werd meegedacht in het presenteren van onze content. Over de manier waarop zij vonden dat wij ons moesten presenteren in de markt. Wij vinden het resultaat uitstekend. We hebben in het voorjaar van 2017 een geheel nieuwe, responsive website laten bouwen omdat dit toch echt een vereiste is in deze tijd.

Niet alleen de presentatie maar ook de vindbaarheid in Google is prima gelukt door hun uitgebreide kennis van SEO. Solid Results heeft zich door de creatieve geest van Maddie ontpopt als een zeer gewaardeerde partner. Wij hebben ook met hen een project afgrond voor een bedrijfsfilm. Op inventieve wijze wordt bijgedragen aan een compleet mediapakket waarmee wij onze relaties vooruit kunnen helpen.

Het team van Solid Results is hecht en makkelijk bereikbaar. Vragen worden direct beantwoord, waarbij voorbeelden van ideeën snel op tafel komen. Voor ons bedrijf is het belangrijk dat de kosten overzichtelijk blijven. Daar is Solid results goed op ingericht. Er wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd over tarieven van de uit te voeren werkzaamheden. Zo hadden wij vooraf geen idee dat bijvoorbeeld een bedrijfsfilm binnen een beperkt en redelijk budget kan worden gerealiseerd. Nieuwe projecten staan alweer op stapel. Met vertrouwen geven wij deze weer in handen van Solid Results.

Meer weten over Scharff Techniek?

www.scharfftechniek.nl

JEAN PAUL VAN DE WIEL

Jean Paul van de Wiel

Van Raak Staal / Marketing manager

Het mooie van sommige ervaringen is dat je zaken, die er écht toe doen, nog meer leert kennen en waarderen. Het leuke van ‘geen ervaring hebben met’ is dat je ongeremd je gang gaat, ontdekt, op je bek gaat en ervan leert. In mijn visie heb je beide zaken nodig voor goede hedendaagse én toekomstige marketingcommunicatie. Bij Solid Results is dit op een natuurlijk aanvoelende wijze verenigd: Maddie is de frisse, prikkelende senior, haar team – Bob, Harro , Niels, enzovoorts –  de leergierige jonge honden.

Waarom een prima match? 

Vertrekpunt: VAN RAAK STAAL heeft een goed, werkend verhaal en wilde dit nog beter vertellen, eigentijds en pakkend. Cultuurkenmerken: persoonlijk, direct, betrokken, hard werken, resultaat. Om snel stappen te maken, heeft Maddie/Solid Results ons op een pragmatische wijze (zonder lange exercities) geloodst naar een modernisering van de huisstijl, resulterend in een sterk beeldmerk en corporate uitstraling. Het 2e project is de opzet geweest van de nieuwe website: ons eigen centrale platform in de communicatie van ons verhaal. Door een dynamische mix van know how, creativiteit, flexibiliteit en gewoon doen hebben wij samen in 3 maanden een fantastische basis neergezet; een nieuw vertrekpunt  voor VAN RAAK STAAL.

In Solid Results heb ik een fijne, meedenkende partner. In zoektermen: ‘compact full service marketingcommunicatie bureau tilburg’. Kleinschalig en persoonlijk met grootse daden, passend bij VAN RAAK STAAL en mijn persoon.

Over VAN RAAK STAAL 

VAN RAAK STAAL is een sterk groeiende groothandel in staal, roestvast staal en aluminium met inmiddels 5 vestigingen in Tilburg, Oss, Duiven, Roermond en Asten.

Engelien Gorka Eigenaar Bekers-medailles

Engelien Gorka

Eigenaar Bekers-medailles.nl

In het najaar van 2018 ben ik bij Solid Results terecht gekomen. We hadden meteen een heel fijn gesprek, en ik wist eigenlijk vrijwel direct: ‘ja met dit bureau wil ik graag een relatie aangaan.’

Inmiddels is er een hele nieuwe webshop gebouwd waar ik heel erg blij mee ben en waar ik heel goed mee kan werken aan de achterkant van de site. Want een gebruiksvriendelijk CMS is voor zo’n grote webshop van enorm belang.

Maddie heeft natuurlijk fantastische ideeën en is erg creatief.

De webshop bekers-medailles.nl is een gecompliceerde webshop met heel veel toeters en bellen. Wat men per product allemaal kan aanvinken en/of filteren is zeer uitgebreid.

Maar hier weten ze bij Solid Results wel raad mee; de shop is nog maar net online, maar voor eventuele vragen of veranderingen kan ik altijd bij Bob terecht, hij helpt me dan meteen. Die dienstbaarheid ervaar ik als een grote toegevoegde waarde.

Ik kan Maddie en het team van Solid Results zeker aanbevelen.

Manuella booman

Manuela Booman

FREIA Groep / Marketingadviseur

Wie is de FREIA Groep?
FREIA komt voort uit de Universiteit Groningen en is in Nederland toonaangevend op het gebied van opleiden en het ontwikkelen van hoger opgeleiden. In de afgelopen 30 jaar begeleidden Freia-bedrijven vele duizenden deelnemers en organisaties naar een hoger niveau. Klanten zijn afkomstig uit alle sectoren van het bedrijfsleven en van alle overheden in Nederland. Het maken van de match tussen een persoonlijke ontwikkelwens en aanbod-dat-werkt is de specialiteit van Freia. Freia doet dat met verschillende opleidingsbedrijven en met aanbod dat varieert van trainingen persoonlijke effectiviteit leiderschapstrajecten.

Manuela Booman:
Er ligt een lange geschiedenis van samenwerking achter ons met Solid Results. Mijn persoonlijke opvatting in deze: ‘Ik ga voor continuïteit’. Als je met elkaar historie opbouwt, worden de resultaten voor de organisatie waarvoor je werkt alleen maar beter. Dat is mijn stellige overtuiging. De kennis die Solid Results door de jaren heen heeft opgebouwd van ons bedrijf (onze bedrijven) wordt bij elk nieuw project dat we met hen neerzetten, ingezet en gebruikt. Zo hebben ze meerdere corporate projecten gerealiseerd voor Horizon T&O. Maar ook voor Horizon Interlingua en in het verleden voor Comenius. Dit zijn bedrijven die allemaal vallen onder de FREIA Groep.

Wat me vooral bevalt aan het werken met Solid Results is dat we functioneren als een team. Ze hebben hart voor onze organisatie. Soms vergeet ik dat ik met ‘een extern bureau’ werk en voelt het alsof Maddie Houtstra een collega is. Zij staat altijd direct klaar om met mij te sparren over hetgeen we voor ogen hebben in relatie tot de doelstellingen die we willen bereiken. Aanvullend en scherp. Regelmatig in de rol van sparring partner.

Het team van Solid Results

Je kunt op dit team rekenen. Geen vraag is hen te veel en altijd heb ik binnen enkele uren een antwoord en indien mogelijk wordt hetgeen ik nodig heb, snel uitgevoerd. Het is regelmatig voorgekomen dat wij op korte termijn veel van hen vroegen. Zoals kortgeleden een radiocommercial die zij binnen drie weken voor ons hebben geproduceerd. Van de tekst voor deze commercial tot met de onderliggende muziek, het uitzoeken van de voice over en het inspreken in de studio. De commercial wordt regelmatig op BNR uitgezonden en draagt bij aan onze naamsbekendheid.

Meer weten over FREIA Groep?

www.freia.nl
www.horizontraining.nl

jeanne-brugmans

Jeanne Brugmans

Ik ben Jeanne Brugmans, podotherapeut en eigenaar van Podotherapie Brugmans.

Ik ben in 1994 met mijn praktijk gestart in Sint-Oedenrode en sinds 2011 heb ik ook een 2e praktijklocatie in Keldonk.

Ik behandel voetklachten, en klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van de voeten.

In al die jaren was mijn website sterk verouderd en wilde ik vernieuwing van de uitstraling van mijn bedrijf. Dus in 2019 kwam ik in contact met Maddie Houtstra van Solid Results.

Haar persoonlijke benadering en creativiteit sprak me meteen aan, vanaf ons eerste gesprek. Zodoende heb ik Solid Results in de arm genomen en zij hebben een prachtige, nieuwe website voor me ontworpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en Maddie voegde haar ideeën en creativiteit eraan toe.

Ook is er een nieuw bedrijfslogo aan toegevoegd voor een betere uitstraling en professionele look van mijn praktijk.

Ik ben er nog steeds erg blij mee!

De volgende opdracht die ik in alle vertrouwen door Solid Results laat uitvoeren, is het maken van een animatiefilmpje over de ontwikkeling van de kindervoet, om te gebruiken als informatiebron voor mijn patiënten.

Ik hoop in maart 2022 mijn studie van de specialisatie Kinderpodotherapeut positief af te kunnen ronden en dan zal ik dit zeker goed kunnen gebruiken voor mijn praktijk.

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Solid Results en hoop nog lang gebruik te kunnen maken van hun diensten.

Website: www.podotherapiebrugmans.nl

Janneke Hermsen Enjoyyours

Janneke Hermsen

De beslissing om mij te specialiseren als een holistisch coach kwam voort uit het proces van mijn 43-jarig bestaan als Janneke Hermsen. Direct na mijn afstuderen kwam ik in contact met Solid Results omdat ik voor het opstarten van mijn praktijk een logo en een website nodig had.

Wat mij vooral heel erg aansprak is dat zij niet alleen goede websites kunnen ontwikkelen, maar ook de skills in huis hebben om een complete huisstijl te ontwikkelen. Want wat bij elke starter het geval is: ik begon met lege handen. En je vraagt je af het je het allemaal voor elkaar moet gaan krijgen. Dan heb je aan Maddie een goede partner, zij loodst je met vaardige hand door het hele proces. En zij voelt goed aan wat bij je past, zodat ik nu in al mijn communicatie-uitingen uitstraal waar ik voor sta en wie ik ben.

Ook de teksten zijn door Solid Results geredigeerd op SEO-waardigheid en zij hebben tevens alle pagina’s ge-optimaliseerd.

Het feit dat ik mijn site ook bij hun kan hosten en beveiligen geeft me een goed gevoel, één aanspreekpunt voor alles wat maar met mijn website te maken heeft.

Intrum-Carlijn-Hofland

Carlijn Hofland

Intrum / Director Communications & Marketing

Een flink aantal jaren geleden (2010) onderging (het nu niet meer bestaande) Solveon de verandering van cost naar profit center. Vanaf die tijd werk ik al samen met Solid Results. Solveon werkte voorheen enkel voor ABN AMRO en moest vanaf het moment van verandering ook voor andere opdrachtgevers aan de slag. Dit betekende dat er een professionele huisstijl ontwikkeld moest worden en alle communicatie-uitingen (zowel on- als offline) moesten worden aangepast, zoals een website, brochure en event materiaal. We hebben een ‘tender’ tussen 3 communicatiebureaus gehouden en gekozen voor de organisatie waarbij we ons het best voelden, de organisatie die ons een totaalpakket aanbod maar bovenal de organisatie die inhoudelijk zeer sterk was; Solid Results!

Het bijzondere van dit full service off en online reclamebureau is dat zij altijd voor je klaar staan. Ik beschouw hen als ‘externe’ collega’s, ze zitten niet bij je op kantoor maar wanneer je hen belt staan ze direct voor je klaar. Dit geldt niet alleen voor het adviserende aspect maar ook voor de uitvoering. Solid Results heeft Solveon destijds een gezicht gegeven, een uitstraling die bij onze cultuur en karakter past. Voor ons was kwaliteit erg belangrijk, naast een heldere prijs-kwaliteitsstructuur. Solveon werkte met een vast budget en bij Solid Results weet je -wanneer je de offerte ontvangt- direct waar je aan toe bent: je krijgt achteraf geen nacalculaties of verrassingsfacturen.

In 2012 neemt de Lindorff Group Solveon over. De Lindorff Group, een toonaangevende Europese leverancier van schuld gerelateerde administratieve diensten en maakt Lindorff Netherlands tot de nummer 1 incasso-onderneming voor financiële instellingen in de Nederlandse markt. Solid Results bleef aan boord. 

In juni 2017 fuseren Lindorff en Intrum Justitia en gaan vanaf dat moment als één bedrijf door onder de naam Intrum. We werken gelukkig nog steeds samen met Solid Results die voor ons -veelal grafische gerichte projecten- uitvoert. Tevens hebben zij een video gemaakt om ons bereik te vergroten door nieuwe doelgroepen aan te spreken. Ingezet voor een LinkedIn-campagne met de door Solid Results gemaakte video, stelde ons in staat om heel gericht en specifiek deze nieuwe doelgroep, het MKB, aan te spreken.

Ik ervaar het als een toegevoegde waarde dat zij vele professionals op specifieke vakgebieden onder hun dak hebben zodat de lijnen kort zijn en de producties binnen de verwachte planning worden gerealiseerd. Zij ontwikkelen ook online maatwerkprojecten. Wij hebben als bedrijf ervaren dat veel projecten mede door Solid Results een succes zijn geworden. De veelzijdigheid, betrokkenheid en vakkundigheid van het bureau zorgen ervoor dat wij al vele jaren met Solid Results samenwerken en dit hopelijk nog lang mogen doen.

ERIK-JAN BORGMEIJER

Erik-Jan Borgmeijer

(Interim) Bestuurder en organisatieadviseur
Borgmeijer & Kroon, organisatieadviseurs

Ik ken het bureau al meer dan 15 jaar. Als voorzitter RvB van de Amarant Groep heb ik het bureau, en Maddie Houtstra in het bijzonder, leren kennen.
Creatief, levend en kleurrijk zijn voor mij de sleutelwoorden als ik aan Solid Results denk. En de vele manieren waarop wij hebben samengewerkt.
Van een merkenbeleid tot het restylen of nieuw opzetten van een website. En dat in combinatie met een goede prijs-kwaliteitsverhouding en de directe stijl van samenwerken.

Ik denk met name aan de herpositionering van de Amarant Groep die van één merk overging naar 4 merken. Eén per doelgroep. Met een geheel nieuw merk dat in die tijd is gelanceerd: Idris, voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Solid Results bedacht de naam en ontwierp het bijpassende logo. En dit deden zij ook voor Pauwer, voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Het restylen van alle andere merken volgde.
Ik heb vanuit meerdere organisaties samengewerkt met Solid Results en de samenwerking heeft altijd geleid tot een meerwaarde voor de organisatie waar ik (mede) verantwoordelijk voor was.
Het bureau weet de juiste (corporate) sfeer in de communicatieuitingen tot stand te brengen, die mensen (oa in de zorg) aanspreekt: kleurrijk, dichtbij en voelbaar toegankelijk. Van huis uit hecht ik daar grote waarde aan. Zelf ben ik mijn carrière gestart in het marktonderzoek en de marketing&communicatie voor commerciële organisaties. Die gaan er veel verder in mee dan in de meeste zorgorganisaties. In het landschap van maatschappelijk ondernemen is voor zorgorganisaties nog veel terrein te winnen. Ik kan Solid Results aanraden.

Solid Results heb ik ook gezien als een ideale samenwerkingspartner. Je sluit een overeenkomst en werkt jaren samen. Als een verlengstuk van de eigen afdeling marketing&communicatie. Een afdeling die in een (zorg)organisatie klein kan worden gehouden met een partner als Solid Results en kan worden uitgebreid bij projecten op het terrein van marketing en communicatie.

Monique bavinck

Monique Bavinck

Vitalis WoonZorg Groep / Adviseur Marketing

De eerste keer dat ik met Maddie en haar team kennis maakte is alweer ruim 2 jaar geleden. We zochten een bureau voor een nieuw merk dat we met een samenwerkende partner gingen lanceren. Die kennismaking heeft voor dat merk op dat moment geen resultaat opgeleverd.

Maar kort daarna dachten wij aan Solid Results om met hen aan de slag te gaan met de herpositionering van de Vitalis WoonZorg Groep. Met hart en ziel hebben Maddie en haar team de afgelopen 2 jaar gewerkt aan het nieuwe gezicht van Vitalis, waarbij we onze zorg- en dienstverlening naar 5 herkenbare woonzorg concepten hebben ingericht. Het meest prettige is dat we niet van bureau naar bureau hoeven voor de verschillende disciplines; Solid Results is een full service communicatiebureau inclusief een kleine studio voor het operationele deel. Ze hebben niet alleen voor een complete restyling van onze huisstijl zorg gedragen, maar ook de nieuwe website in huis gebouwd.

Er is gewerkt aan een totaalpakket van communicatie-uitingen zoals al genoemd een nieuwe website, maar ook alle brochures, de huisstijl, de fotografie, digitale nieuwsbrieven en nog veel meer. We hebben samen een groot aantal succesvolle campagnes neergezet. De lijnen bij Solid Results zijn kort en de expertise is breed. Qua vormgeving zijn ze erg sterk, er wordt secuur én snel gewerkt. Ze staan altijd direct voor je klaar! Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking en het resultaat tot op heden. Er zijn nog volop uitdagingen en wensen, dus ik vertrouw erop dat deze samenwerking nog lang gaat duren.

EUGENIE MION – VAN GERWEN

Eugenie Mion – van Gerwen

Coach / Eigenaar Tri-fact Personal Coaching

Maddie is een bijzonder mooi en creatief mens. Ik wilde aan de slag met de website van Tri-fact en dacht toen meteen aan Solid Results. En terecht!
Na een korte, maar zeer inspirerende intake is het team aan de slag gegaan met mijn wensen. De kleuren en de uitstraling die zij hebben uitgewerkt waren
meteen raak en een week later was het concept al akkoord. Het hele proces ben ik uitstekend begeleid en is mij geleerd om ook zelf aan mijn site te werken.
Dat bespaart niet alleen geld, maar creëert tevens een enorme betrokkenheid. Het is een grote meerwaarde om zelf op detailniveau je site te kunnen verbeteren
en te kunnen aanpassen.

Ik ben positief verrast door de professionaliteit, de vakkundigheid, de snelheid en de prijs van Solid Results. Kortom, zij hebben een klant er bij en ik kan Maddie
en haar team van harte aanbevelen.

Wilma-Graven

Wilma Graven

Tot oktober 2016: Amarant Groep / PR en Communicatie Manager

Huidig: Stichting Beum / Manager en communicatieadviseur
Stichting Beum is een leer-werktraject voor mensen met een licht verstandelijke beperking en complex gedrag en een passie voor de horeca.

Het is niet voor niets dat ik, in de tijd dat voor de Amarant Groep werkte, meer dan 15 jaar met Solid Results heb samengewerkt. Een team waar ik veel aan heb gehad op meerdere gebieden. Het is een groot voordeel dat Solid Results naast kennis van communicatie ook de techneuten in huis heeft die het ‘uitvoeren’. Dat scheelt op jaarbasis niet alleen geld maar vooral ook tijd. Ik prefereer korte lijnen, en kon op elk moment binnenlopen bij Solid Results om te kijken hoe het er voor stond met ‘onze’ projecten.

Solid Results heeft in 2012 hard meegewerkt aan de herpositionering van de Amarant Groep. Zij namen, waar nodig, deel aan onze werkgroepen en gaven belangrijke en zinvolle input. Hun producties zijn gestoeld op hun basisactiviteiten: marketing en corporate communicatie. Daar zit voor een belangrijk deel ook hun meerwaarde.

Ze hebben de merken van de Groep zowel off- als online sterk op de kaart gezet: Amarant, Idris, Pauwer en het Dr. Leokannerhuis Brabant. Zij hebben niet alleen de namen en de pay-off’s bedacht van zowel Idris en Pauwer, maar ook de bijhorende logo’s én de huisstijl.

Online producties. Voor alle doelgroepen een herkenbare website, die zowel qua ontwerp als technische ontwikkeling door hen zijn ontwikkeld. Juist die combinatie van disciplines maakt hen een sterke partner. Naast hun grafische capaciteiten hebben zij intensief meegewerkt aan de positionering van de vier merken.

En daarnaast zijn ze in staat om de bijhorende websites niet alleen te ontwerpen op basis van hun kennis van marktcommunicatie, maar ook vakkundig te produceren. Deze veelzijdigheid aan disciplines spreekt mij erg aan. Wij hoeven niet steeds met verschillende partners te werken.

Drie woorden die echt op Solid Results van toepassing zijn: professioneel, dienstbaar en snel.

Klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken