Webdesign

Wil je vrijblijvend met ons de mogelijkheden van webdesign bespreken?

  Webdesign
  Full service internetbureau.

  Wij zijn een full service internet en reclamebureau in één. Daar heb je als klant alleen maar voordeel van. Je hoeft niet voor zaken als het upgraden van je logo, het aanpassen van je huisstijl, branding, positionering enz. naar een andere partij. En dat zijn ook disciplines die met webdesign te maken hebben. Dat vind je bij ons onder één dak.

  Het bureau bevindt zich in de Gruyter Fabriek in Den Bosch. Wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant, maar de rest van Nederland is ook welkom.

  Webdesign heeft dus met veel meer te maken dan alleen het technisch ontwikkelen van een website. Dat kunnen er velen. Maar wij starten met een intensief voortraject, of het nu om een grote of een kleine website gaat. Vragen je of je de quickscan wilt invullen zodat we een goed overzicht krijgen van wat je wenst en voor ogen hebt.

  In de bespreking(en) die daarop volgen komen de hoofdthema’s als doelstellingen, doelgroepbepaling en uitstraling aan de orde. We adviseren eigenlijk altijd een (klein of groot) concurrentieonderzoek zodat je je kunt onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.

  Het gaat bij website design steeds meer, ook bij webshops, om de beleving. De doelgroep moet zich kunnen herkennen in hetgeen hij zoekt met de sfeer die daarbij past. Het is vanzelfsprekend dat een website van een advocatenkantoor een geheel andere beleving oproept dan een webshop die dure horloges verkoopt. Toch zien we, helaas, en mede door het gebruik van kant en klare thema’s, dat veel websites op elkaar gaan lijken.

  Webdesign? SolidWebdesign. Wij zorgen voor een eigen, passende uitstraling.

  073 -2021079

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Webdesign
  Gebruiksvriendelijk, laadsnelheid en ranking

  Waar een tijd geleden nog gezegd werd: ‘we bouwen responsive’ is het ondenkbaar dat dit niet het geval zou zijn. Een website die goed wordt weergegeven op alle devices, is wat een bezoeker wenst én waar Google je op indexeert. Als voorbeeld: laat een bezoeker die jouw site bekijkt op zijn smartphone niet eindeloos scrollen om te komen waar hij moet zijn.

  Een ander element wat een positieve invloed heeft op het ranken door Google is de laadsnelheid. Een smartphone vriendelijke website schaalt niet alleen naar het juiste schermformaat, maar schrapt waar nodig ook grote elementen om zo een hoge laadsnelheid te garanderen. Rekening houdend met bezoekers op een smartphone die nogal eens gebruikmaken van een minder snelle internetverbinding. Wij hosten en beveiligen, en optimaliseren websites en webshops op zowel server- als website niveau.

  Dus hoe sneller de site, hoe beter de rankings. Daar moet je je van bewust zijn in de -online- strijd met jouw concurrent in de zoekresultaten. Als alle andere ranking factoren gelijk zijn, dan is het de snelheid van jouw site die de voorsprong geeft in de zoekmachine.

  Webdesign? SolidWebdesign. Professioneel en ervaren.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken