Webdesign Den Bosch

Vrijblijvend met ons in gesprek over je wensen?

  Webdesign Den Bosch:
  Doelstellingen vastleggen.

  Ben je op zoek naar webdesign den Bosch? Elke webdesign heeft specifieke doelstellingen. We starten met het helder formuleren van die doelstellingen. Wat wil je overbrengen, wat is je kernboodschap, wie is je doelgroep? Want een website of een webshop moet rendement opleveren, conversies tot stand brengen. Doelen verwezenlijken. Daar is bij ons als internetbureau alles op gericht. Tijdens de bouw en daarna. Een website is meestal de eerste ontmoeting met je -potentiële- klant. Dus extreem belangrijk.
  Webdesign Den Bosch? SolidWebdesign! We bevinden ons in de buurt.

  Ons bureau bevindt zich in de Gruyter Fabriek in Den Bosch. Wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant. 

  Elk website project is uniek en vraagt om een gerichte aanpak. Dat bereik je door -vanaf de start- goed samen te werken. Weet je tegen welke problemen je doelgroep aanloopt en hoe kun je die oplossen? Weet je hoe de concurrentie zich manifesteert? Die kennis geeft  voorsprong en dus meer kans op succes.

  Maak de quickscan; dat vergt ongeveer 15 minuten van je tijd en het geeft een goed beeld van jouw doelstellingen en verwachtingen.

  073 -2021079

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Wij leveren
  unieke designs
  waarmee
  jouw bedrijf
  zich onderscheidt
  in de markt

  Aqua_Pijl_Boven

  Webdesign Den Bosch: we maken jouw website tot een succes

  We zijn een (full service) internet bureau, gespecialiseerd in concept en ontwerp, het ontwikkelen en  programmeren van websites. Er is geen bedrijf denkbaar zonder een website; ons online visitekaartje. Maar de functie van een website gaat wel wat verder dan een visitekaartje, een goede website bevat alle ingrediënten waar een klant naar op zoek is. Het is de bedoeling dat hij direct antwoorden vindt of krijgt op zijn vragen. Want een bezoeker komt nooit ‘zomaar’ op je site terecht. Hij heeft de mogelijkheid om te kiezen en zal kiezen voor het bedrijf waarvan de site hem het meeste aanspreekt, én waar hij snel vindt wat hij zoekt.

  Mobile first
  Al onze websites zijn responsive en blijven mooi van ontwerp tot en met smartphone. Het bezoeken van websites op de smartphone neemt alleen maar toe.

  Gebruiksvriendelijk beheer
  Onze websites worden gebouwd met een gebruiksvriendelijk content management systeem (veelal WordPress), waarin wij je na de bouw wegwijs maken. Het gekozen CMS heeft altijd de gewenste mogelijkheden en is voor een ieder te gebruiken. We werken volgens de laatste technologieën en de sites worden geoptimaliseerd voor zoekmachines door middel van een sterke pagina optimalisatie en werken op alle browsers: Chrome, Safari, Firefox en Internet Explorer. We ontwikkelen maatwerk indien nodig.

  Een website geeft de eerste indruk
  Steeds vaker vinden we elkaar op het internet. We landen op een site nadat we een zoekterm hebben ingevoerd. De landing is dus de eerste indruk die de bezoeker van jouw bedrijf krijgt. En die moet goed zijn. Hij moet op de site blijven. En actie ondernemen. Wij zijn gespecialiseerd in conversies. Daarom leveren wij unieke designs waarmee jouw bedrijf zich onderscheidt in de markt. Uitgaande van de gevraagde doelstellingen, huisstijl, visie, look and feel.
  Webdesign Den Bosch? SolidWebdesign. We bevinden ons in de buurt.

  Webshops: online verkoop mogelijk maken!

  Er is veel mogelijk met een webshop, maar ook hiervoor geldt dat het webdesign moet ‘kloppen’ met het product en de doelgroep. De koper moet dit herkennen en zich comfortabel voelen in de online omgeving. Een goed uitziende shop is meer dan het halve werk. Natuurlijk zorgen we ook voor standaard zaken als goede betaalmogelijkheden en de koppelingen met zowel de administratieve software van je eigen bedrijf als met externe partners zoals Mollie. Maar we bieden ook slimme functionaliteiten waarmee alles net wat beter en klantvriendelijker werkt. We werken, als er sprake is van een beperkt budget, met standaard themes, maar ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je een gebruiksvriendelijke webshop?
  Webdesign Den Bosch? SolidWebdesign

  Webshops worden bij ons ontwikkeld met open source software zoals de plug-in Woocommerce

  Alle websites zijn -vanzelfsprekend- responsive voor tablet en smartphone.

  Toegevoegde waarde van SolidWebdesign:
  Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijl ontwikkeling, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team van interne en externe professionals om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

  Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben. Webdesign Den Bosch? SolidWebdesign. We bevinden ons in de buurt.

  Hosting en beveiliging?
  Ook dat levert webdesign Den Bosch

  Hosting
  Na de bouw van de website raden wij je aan om ook de hosting en beveiliging van je site bij ons onder te brengen. Alle onlinediensten onder één dak; niet alleen prettig, maar ook geruststellend omdat wij alle verantwoordelijkheid op ons nemen. Hosting staat voor de virtuele ruimte die jouw site op het internet inneemt. We hebben daar, naar gelang de grootte van je website, meerdere pakketten voor. We realiseren ons dat we iets duurder zijn dan grote providers die hosting voor een appel en een ei aanbieden, maar dat gaat niet zelden ten koste van snelheid en beveiliging.

  Beveiliging en onderhoud
  Vaak denkt men dan alleen aan de SSL-beveiliging van de site. Dat is bij ons standaard en gratis. Maar wij bedoelen daar het maandelijks onderhoud mee in de vorm van het updaten van WordPress, van alle plug-ins, totale controle van de website, ook mobile, het controleren van de plug-ins op functionaliteit, de beveiligingsinstellingen checken en indien nodig, bugs en fouten oplossen.  Ook hiervoor hanteren we meerdere pakketten afgestemd op de grootte van de site.

  Paginaoptimalisatie
  Ook voor het online marketing traject hebben wij onze specialisten in huis. Vanaf de eerste stap in de vorm van pagina-optimalisatie tot een volledig abonnement om steeds hoger door Google te worden gerankt op een organische wijze.

  Webdesign Den Bosch? SolidWebdesign. We bevinden ons in de buurt.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken