Webdesign kosten

Wil je met ons de kosten van een nieuwe website bespreken?

  Webdesign kosten:
  Websites met rendement.

  Webdesign kosten liggen nogal uiteen. Zo kun je bij het opvragen van offertes al snel grote verschillen tegenkomen. Wij werken met open source software zoals WordPress, Joomla, Magento of Woocommerce. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en je zit zo op geen enkele wijze aan ons vast. Want een uniek ontworpen Content Management Systeem (CMS) is door een andere partij niet te bewerken. Wij gaan voor een lange-termijn relatie op basis van wederzijds vertrouwen. Klanten moeten niet afhankelijk zijn van ons, maar tevreden met wat wij voor hun betekenen.
  Webdesign kosten? SolidWebdesign. We maken graag een offerte

  Websites moeten renderen, na de bouw start het online marketing traject. Ook daarin kunnen wij een rol van betekenis spelen.

  Ons kantoor bevindt zich in Den Bosch en wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant.

  Prijsindicaties

  Website Start: max 6 pagina’s vanaf € 850,-
  Website Start Plus: Inclusief maximaal 3 functionaliteiten vanaf € 1250,-
  Website inclusief ontwerp en concept MKB: Prijs op aanvraag
  Website inclusief ontwerp en concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

  Wij raden je aan om de quickscan in te vullen, dan krijgen we een goed beeld van je doelstellingen.

  073 -2021079

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Webdesign en de kosten
  Een mix van maatwerk en standaardisatie

  We ontwikkelen websites en webshops. Met een professioneel team van interne en externe professionals. SolidWebdesign is groot genoeg om elke online discipline professioneel uit te kunnen voeren;  klein genoeg om snel en flexibel te handelen. Deze juiste mix van maatwerk en standaardisatie levert (technische) oplossingen die tevens heel betaalbaar zijn. We staan nooit stil. Omdat ons vakgebied almaar meer mogelijkheden biedt, zijn en blijven we op de hoogte. Want: het kan altijd beter.
  Webdesign de kosten? SolidWebdesign. We maken graag een transparante offerte voor u.

  Prijzen Webshop: Vanaf € 1000,- inclusief maatwerk ontwerp.
  Webshop Complex (Magento of Woocommerce): Prijs op aanvraag

  Website eenvoudig: Vanaf € 750, inclusief maatwerk ontwerp.
  Website complex: Offerte op maat

  Toegevoegde waarde van SolidWebdesign:
  Het gaat niet alleen om de kosten. Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden/producten, gericht op communicatie met de markt. Van het ontwerpen van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren. Voor redelijke prijzen.

  Alle reden om te kiezen voor een bureau wat je in kunt zetten voor meerdere communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

  Webdesign kosten? Wij staan klaar om je te informeren.

  We weten
  alles van
  website ontwikkeling,
  maar beheersen ook
  de kosten.

  Aqua_Pijl_Boven

  Webdesign kosten:
  inzicht in mogelijkheden

  Om de kosten inzichtelijk te krijgen starten we een project met oriënterende gesprekken om de juiste inzichten te krijgen en juist dát naar boven te halen wat we nodig hebben om voor jullie een goede offerte te ontwikkelen. Gewoon omdat we heel veel ervaring hebben met website producties. We hebben daarnaast ook kennis van marktcommunicatie, én van online communicatie. We zijn pas tevreden als jullie resultaten boeken maar tevens de kosten in de hand houden!

  Het brainstormen leidt tot een vastomlijnd idee. We brengen de gewenste functionaliteiten in kaart. Functionaliteiten bepalen voor een groot deel de kosten. Na dat stadium komen we met voorstellen: een functioneel en een visueel ontwerp, zodat je al heel snel een reëel beeld krijgt hoe het eruit gaat zien, maar ook wat de prijs van het project is.

  De fase conceptontwikkeling ligt achter ons, de offerte is bestudeerd en goedgekeurd en leidt ons naar de volgende fases: realisatie en optimalisatie.

  Webdesign de kosten: SolidWebdesign! Ervaren professionals voor reëele prijzen.

  De nieuwste technieken

  Wij werken professioneel en maken gebruik van de nieuwste technieken om een gebruiksvriendelijke en in de zoekmachine vindbare websites te ontwikkelen. Onze offertes zijn transparant en goed te begrijpen, elk onderdeel wordt apart geoffreerd. Wij bouwen alle websites met zogenaamde ‘open source’ software zoals Joomla, WordPress, Woocommerce en Magento. Het CMS wat onze systemen koppelen aan een website voldoet aan de nieuwste technieken, is uiterst gebruiksvriendelijk en ook toegespitst op SEO (organische zoekmachine optimalisatie).

  Natuurlijk werken we met meerdere codetalen zoals PHP, ASP, HTML, JAVASCRIPT en CSS. Deze codes garanderen dat de website er niet alleen grafisch sterk uitziet, maar vooral ook technisch goed in elkaar zit en eenvoudig te beheren is. En nog steeds voor betaalbare prijzen. We ontwikkelen ook geavanceerd maatwerk (php) voor onze klanten en in de meeste gevallen koppelen we het maatwerk aan de moeder-site (child theme) die met open source software is gebouwd.

  Webdesign kosten: vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken