Webdesign met open-source

Wil je meer weten over de mogelijkheden van webdesign met open-source?

  Webdesign met open-source
  betaalbare websites.

  Webdesign met open-source software ontwikkelen betekent dat er WordPress, Joomla, Drupal, Magento of WooCommerce wordt gebruikt. Lees hier alles over open-source. De grootste voordelen zijn de beperkte kosten en het feit dat je niet afhankelijk bent van een leverancier. Dus geen commercieel Content Management Systeem (CMS) wat door geen enkele andere partij te beheren is.
  Webdesign met open-source? SolidWebdesign. We vertellen je er graag alles over!

  Ons kantoor bevindt zich in Den Bosch en wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant. 

  Prijsindicaties websites gebouwd met open-source software

  Website Start: max 6 pagina’s vanaf € 750,-
  Website Start Plus: Inclusief maximaal 3 functionaliteiten vanaf € 1250,-
  Website inclusief uniek ontwerp en concept MKB: Prijs op aanvraag
  Website inclusief uniek ontwerp en concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

  Maak de quickscan; snel een goed beeld van je doelstellingen.

  073 -2021079

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Webdesign met open-source
  Een oplossing gericht op de toekomst

  We ontwikkelen websites en webshops. En we ontwikkelen altijd met open-source software. Voor het merendeel in WordPress, maar wel altijd in de vorm van maatwerk aan de voorkant, we gebruiken geen ‘opgelapte’ thema’s. We maken onze eigen thema’s. Want we vinden dat elk bedrijf zijn eigen identiteit moet hebben én uitstralen en dat doet een huisstijl. Branding gaat ook via je website of webshop. En juist omdat we met een open-source software ontwikkelen, is dat mogelijk voor hele reële prijzen. Met een professioneel team van interne en externe professionals. Eerst maken we een grafisch ontwerp, wat na goedkeuring van de klant wordt omgezet in een website of webshop.
  Webdesign met open-source? SolidWebdesign. Een professionele partner waar je van op aan kunt.

  Toegevoegde waarde van SolidWebdesign:
  Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

  Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

  Webdesign met open-source? We vertellen je er graag alles over.

  Open-source
  is bijvoorbeeld kiezen
  voor WordPress:
  een verstandige
  en winstgevende keuze

  Aqua_Pijl_Boven

  Webdesign open source:
  denken in mogelijkheden

  Als we een project starten beginnen we met oriënterende gesprekken om de juiste inzichten te krijgen en juist dát naar boven te halen wat we nodig hebben om voor jullie met open-source software een fantastische site te ontwikkelen. Gewoon omdat we heel veel ervaring hebben met website producties. En dan is er nog een toegevoegde waarde: we hebben kennis van marktcommunicatie en van online marketing. Want het gaat erom dat er resultaten geboekt worden; zo blijven we ook in de toekomst partners!

  Het brainstormen leidt tot inzichten. Na dat stadium komen we met voorstellen: een functioneel en een visueel ontwerp, zodat je al heel snel een reëel beeld krijgt hoe de website eruit gaat zien.

  Als de fase conceptontwikkeling is afgerond en door beide partijen bestudeerd en goedgekeurd, belanden we in de fase van realisatie, ontwikkeling en optimalisatie.

  Webdesign met open-source: SolidWebdesign! Ervaren professionals.

  Open-source: de nieuwste technieken

  Er verandert veel in de wereld van online producties. Maar wij zijn en blijven op de hoogte van de nieuwste technieken, omdat de communities constant bezig zijn met het doorontwikkelen van de open source software. Zoals WordPress waarin we 98% van onze sites bouwen. Gebruiksvriendelijke en binnen de zoekmachine goed vindbare websites. Het CMS van WordPress wat onze systemen koppelen aan een website voldoet aan de nieuwste technieken, is uiterst gebruiksvriendelijk en ook geschikt voor SEO (organische zoekmachine optimalisatie).

  Natuurlijk werken we met meerdere codetalen zoals PHP, ASP, HTML, JAVASCRIPT en CSS. Deze codes zorgen ervoor dat de website er qua lay-out fraai uitziet, maar vooral ook technisch goed in elkaar zit en eenvoudig te beheren. We ontwikkelen -indien gewenst- geavanceerd maatwerk (php) en het maatwerk wordt gekoppeld aan de moeder-site (child theme) die met open-source software is gebouwd.

  Webdesign met open-source? SolidWebdesign is jouw partner.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken