Webdesign offerte

Wil je vrijblijvend praten over een offerte voor je website?

  Webdesign offerte:
  Geen onverwachte kosten.

  Als je een offerte voor een nieuw webdesign wilt aanvragen, komt er veel bij kijken. De meeste leveranciers/web-ontwikkelaars zullen eerst een heleboel vragen stellen voordat ze een offerte uitbrengen. Maar regelmatig merken we dat klanten niet exact weten wat ze willen. De klant weet alles van het product dat hij aanbiedt, zeker als het een webshop betreft, maar de manier waarop is vaak onzeker. Ook voor een website met diensten en informatie zijn er regelmatig vraagtekens.

  Wij hebben twee quickscans op onze website, een voor een webshop en een voor een website met diensten en informatie. De uitkomsten van de quickscan geven niet alleen ons, maar ook de klant een beter beeld van het project. We geven aan de hand van de uitslagen eerst gerichte adviezen, bespreken dat en daarna volgt pas een offerte.
  Webdesign offerte? SolidWebdesign. Een professionele aanpak.

  Ons kantoor bevindt zich in Den Bosch en wij richten ons specifiek op klanten in Noord Brabant. 

  073 -2021079

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Een offerte
  voor webdesign
  is veel meer
  dan een berekening

  Aqua_Pijl_Boven

  Webdesign offerte
  Wat komt er allemaal nog meer bij kijken?

  Zodra we in beeld hebben wat er werkelijk moet gaan gebeuren, kan het project van start gaan. Het wordt spannend! We beginnen met het ontwerp van een flowchart zodat de structuur van de website helder is. Een flowchart is een grafisch weergegeven overzicht van het menu met alle knoppen en submenu’s. Dat is het functioneel ontwerp. Als het een grote website of webshop betreft worden alle functionaliteiten ook gedetailleerd omschreven in een tekstdocument.
  Daarna gaan we met de lay-out, de uitstraling, het webdesign aan de slag. We bevinden ons dan in de fase van het visueel ontwerp. Zodra het functioneel en het visueel ontwerp de goedkeuring van de klant hebben, begint de technische ontwikkeling.

  Tijdens het technisch ontwikkelen van de website, raden wij aan om alle teksten te (laten) schrijven. Ook voor die discipline kun je bij ons terecht. In overleg met de klant vullen wij de webpagina’s of kun je dit zelf doen in het gebruiksvriendelijke CMS.
  Nadat de site online is geplaatst komen we in de fase van de online marketing.
  Webdesign offerte? SolidWebdesign. Dan weet je je verzekerd van een daadkrachtige aanpak.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken