Webdesign werkwijze

Wil je meer lezen over onze webdesign werkwijze?

  Webdesign werkwijze: professionele websites

  SolidWebdesign ontwikkelt professionele websites voor organisaties en bedrijven. De websites worden met de meest recente (open-source) software ontwikkeld en prachtig -uniek- vormgegeven in de huisstijl van het bedrijf. Wij werken voor 98% met het CMS WordPress. Zowel grote landelijk opererende bedrijven als kleinere MKB-bedrijven zijn bij ons van harte welkom.
  Webdesign werkwijze: SolidWebdesign

  Ons kantoor bevindt zich in Den Bosch (de Gruyter Fabriek) en wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant.

  Prijsindicaties
  Website Start: maximaal 6 pagina’s vanaf € 750,-
  Website Start Plus: vanaf € 1250,-
  Website inclusief ontwerp en concept MKB: Prijs op aanvraag
  Website inclusief ontwerp en concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

  Maak de quickscan, dat geeft direct een helder beeld van je wensen

  073 -2021079

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Webdesign werkwijze;
  Een gebruiksvriendelijke webshop.

  Belangrijke punten: een website moet gebruiksvriendelijk, snel en responsive zijn. Dus starten we met het bespreken, in overleg met de klant, van het concept en ontwerp. Vervolgens visualiseren wij het concept zodat een bruikbare structuur inzichtelijk wordt. Bij E-commerce projecten zijn design en ontwikkeling belangrijke factoren. Met een lay-out die hoort bij het product en de huisstijl. Met een uitstraling die klanten aantrekt en laat terugkomen. Het concept wordt ‘vertaald’ in een visueel ontwerp. We werken uitsluitend met open source-software zoals WooCommerce, Magento, Opencart en Drupal. Wij stemmen de keuze af op de doelstellingen.

  Alle websites en webshops zijn responsive tot en met tablet en smartphone.
  Webdesign werkwijze: binding met onze klanten en hun doelstellingen

  Resultaatgericht webdesign

  Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot en met communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een online productie in de markt te zetten.

  Kiezen voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.
  Webdesign werkwijze: SolidWebdesign.

  We hebben aandacht
  voor details en creëren onderscheidende
  designs

  Aqua_Pijl_Boven

  Een digitale strategie: Dat is ook onze werkwijze

  Omdat elk bedrijf of organisatie te maken heeft met het internet, met online communicatie en dus met online marketing kun je niet buiten een digitale strategie om. SolidWebdesign heeft de expertise in huis om elke organisatie daarin te begeleiden en/of deze werkzaamheden voor de klant uit te voeren.

  Speel mee, anders sta je ‘buiten spel’

  We zien dat er een verschuiving plaatsvindt van off- naar online communicatie met grote gevolgen voor de traditionele marketing en sales. SolidWebdesign geeft met een online strategisch plan antwoord op welke manier u de digitale media: – internet/website, mobiel, social media – kan gaan inzetten op een manier die bij u past en waar kunt maken. Want als het bij plannen maken blijft, heeft het niet zoveel zin.
  Webdesign werkwijze: SolidWebdesign, de eerste stap om uw online doelstellingen waar te maken.

  Step-by-step proces

  Samen met de klant ontwikkelen we de juiste online strategie die niet alleen past bij de organisatie maar die je ook waar kunt maken; het is in bijna alle gevallen een step-by-step proces. Bedrijven of organisaties moeten groeien in het proces. Medewerkers worden er daarom intensief bij betrokken. Wie gaat wat doen en op welke manier? Bij de ontwikkeling van de strategie maken we de plannen concreet en zichtbaar, zodat iedereen een beeld heeft bij de gekozen richting. Wij gaan uit van een lange termijn strategie: waar wil je met je bedrijf/website staan over twee jaar? Vier jaar?
  In een uitgewerkt overzichtsplan definiëren we duidelijk de stappen om dit alles te realiseren.

  Het bijhouden van statistieken is een instrument waarmee continu op website-niveau bijgestuurd kan worden. We maken gebruik van methodes en externe partners om succesfactoren te bepalen op basis waarvan de voortgang van de strategie meetbaar wordt gemaakt. Uiteraard is een business case onderdeel van de online strategie.

  Webdesign werkwijze: SolidWebdesign vertelt je er graag meer over.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken