Webshop laten maken

Een keer met ons sparren over een ‘webshop laten maken’?

  Webshop laten maken:
  Succesvolle eCommerce.

  Een Webshop laten maken is een ingewikkeld en complex proces. Een shop kent veel verschillende facetten, van productbeheer, kortingen en promoties tot het bestellen, betalen en verzenden.
  Je hebt besloten om een shop te laten maken of je wilt jouw bestaande webshop opnieuw laten ontwikkelen, voorzien van de laatste techniek en een visuele upgrade. In beide gevallen raden we je een professionele ontwikkelaar aan met ervaring in het bouwen van shops. Dat garandeert succes.
  SolidWebdesign start met een overleg waarin we het product bespreken en de doelgroep analyseren. Om daarna het aantal categorieën, subcategorieën en filters te inventariseren.

  Het overgrote deel van onze webshops bouwen wij in WordPress met WooCommerce, en als het heel complexe webshops betreft, hebben wij ook WooCommerce oplossingen op maat. WooCommerce is een flexibele, eCommerce oplossing, gebaseerd op WordPress.
  Webshop laten maken? SolidWebdesign.nl

  Ons bureau bevindt zich in den Bosch (de Gruyter Fabriek) en wij richten ons met name op klanten in Noord-Brabant.

  We raden je aan om de quickscan te maken; dat geeft ons een goed beeld van je doelen.

  073-2021079

  Websites.

  marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Websites.

  marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Een professionele webshop
  valt op door zijn uitstraling

  Aqua_Pijl_Boven

  Webshop laten maken?

  Een professionele webshop

  Hoe versla jij de online concurrentie binnen jouw branche?

  a) Met een webshop die opvalt door zijn uitstraling. Onze ontwerpers doen er alles aan om jouw shop de ‘look and feel’ te geven die de bezoeker van jouw shop verwacht. Kennis van de doelgroep gaat daaraan vooraf.

  b) Met een shop die uitermate gebruiksvriendelijk Met een minimum aan clicks moet jouw klant uitkomen waar hij wil zijn. Een overzichtelijke structuur met dito menu zijn voorwaarden die dat mogelijk maken.

  Een webshop met WooCommerce

  Of je nu digitale of fysieke goederen online wilt gaan verkopen, WooCommerce is in 90% van de gevallen geschikt. Of je nu abonnementen, toiletartikelen, sportvideo’s of caravans wilt gaan verkopen, maak gebruik van de vele standaard opties en je komt al een heel eind. En als je meer wenst zijn er nog de vele betaalde extensies waarmee je je online winkel kunt uitbreiden om bijvoorbeeld lidmaatschappen aan te bieden, abonnementen te verkopen (inclusief automatisch herhaalde betalingen) of om dynamische prijsregels in te stellen.

  Webshop laten maken? SolidWebdesign.

  Betalen en verzenden

  De plug-in WooCommerce bevat standaard vele betaalopties via gangbare creditcards, meerdere betalingsmethodes zoals bijvoorbeeld Paypal of contant bij levering. Ook voor verzenden biedt WooCommerce een ruime keuze. Van gratis verzenden of een verzending tegen een vast tarief tot het instellen van verzendzones met bijhorende prijzen.

  Webshop laten maken? SolidWebdesign

  Extensies

  Er zijn werkelijk honderden – door officiële WooCommerce-ontwikkelaars gebouwde én gecontroleerde – extensies beschikbaar om je webshop naar wens uit te breiden. WooCommerce maakt het mogelijk om een online winkel zo aan te passen dat het beantwoordt aan de specificaties van de klant. Content en commercie op één centrale locatie.

  WooCommerce maatwerkoplossingen

  Meestal kunnen we volstaan met het toevoegen van plug-ins. En in de meeste gevallen weten we na de eerste besprekingen met de klant al of we moeten gaan voor het enkel inzetten van plug-ins of voor oplossingen op maat in WooCommerce. Dat is bijvoorbeeld als er voor een bepaalde wens of functionaliteit geen plug-in bestaat. Of wanneer die plug-in toch niet de beste oplossing blijkt te zijn. Dan bekijken onze programmeurs de wensen, en in het vervolg daarvan de mogelijkheden. Het gaat dan altijd over functionaliteiten. Over het product en het aantal filters wat aan dat product hangt. Maar hoe verschillend producten ook kunnen zijn, hoe complex een filter ook is; wij vinden altijd een oplossing die past. Gebruiksvriendelijk en toepasbaar.

  Maatwerk vraagt om duidelijkheid,

  om transparantie. Niet alleen over wat er moet worden bereikt, maar ook over de kosten. We zetten een functionele omschrijving op papier, bespreken het met de klant en schaven bij waar nodig tot het wordt goedgekeurd door de klant. Daarop volgt de offerte en na akkoord start de ontwikkeling. Als het is opgeleverd, is het altijd afwachten hoe de functionaliteit in de praktijk door de klant van de shop wordt gebruikt. Zowel websites als webshops zijn constant ‘in beweging’, en wij, de klant en het internetbureau zullen moeten blijven meten, scherp zijn op wat verbeterd kan worden. Zo komt die geweldige shop van de grond met daverende resultaten.

  Webshop laten maken? SolidWebdesign.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken