Webshop laten maken Breda

Samen vrijblijvend je wensen met ons doorspreken?

  Webshop laten maken Breda
  Wat is een goede webshop?

  Webshop laten maken Breda? SolidWebdesign. We zijn in de buurt!
  Ons kantoor bevindt zich in Den Bosch en wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant, maar natuurlijk ook op de rest van Nederland.

  Een hele nieuwe webshop ontwikkelen vraagt om aandacht en om voorwerk. Wij beginnen altijd met een gedegen (groot of klein) doelgroep onderzoek. Vanuit die kennis én de kennis van het product maken we een functioneel ontwerp. Stap drie is het bespreken van de uitstraling en het visueel ontwerp. We spreken uit ervaring als we zeggen dat deze drie stappen van onschatbaar belang zijn. Garant staan voor het uiteindelijke succes van de webshop. Natuurlijk speelt ook het budget een rol, wat wij meenemen in het totaalplan. Wij zijn professioneel en hebben een flinke dosis ervaring op het gebied van webshop ontwikkeling. Samen met jou bedenken we werkende strategieën en technische oplossingen waarbinnen de verwachtingen en wensen van potentiële klanten (doelgroep)aansluiten. Het samen voor elkaar krijgen dat bezoekers graag op jouw webshop hun producten willen gaan kopen. Lees hier meer over in mijn artikel ondernemingspersoonlijkheid.

  Zocht je op webshop laten maken Breda? SolidWebdesign. We raden het aan om de quickscan te maken, dat geeft ons een helder beeld van je doelstellingen en verwachtingen.

  073 -2021079

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Webshop laten maken Breda?

  Iedereen die een webshop start wil er graag geld mee verdienen. En voor webshops gelden dezelfde regels als voor fysieke winkels. Heb je een goed assortiment aan producten, lever je uitstekende service, geef je garantie en past de uitstraling bij je doelgroep? En het belangrijkste: ‘Ben je te vinden?’ Dit zijn, voor een online-shop, meer dan belangrijke zaken. Webshops hebben tevens te maken met opslagruimtes, levertijd, verzenden en verzendkosten. Het complete logistieke verhaal. Met welke externe partijen ga je dan in zee? Ook hierin vervullen wij een adviserende taak. Elke webshop begint bij ons met overleg en vooral: met het bespreken van de doelstellingen.

  Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
  Webshop Complex (WooCommerce of Magento): Prijs op aanvraag

  Alle webshops worden geheel responsive opgeleverd en werken perfect op laptop en smartphone.

  Waarom kiezen voor SolidWebdesign?
  We bieden een palet aan mogelijkheden gericht op communicatie met je doelgroep. Van het ontwikkelen van complete huisstijlen, copy tot strategie en online marketing. Ons team van interne en externe professionals heeft alle tools en know-how om jouw bedrijf of organisatie in de markt te positioneren, zowel off- als online.

  Wij zijn met ons bureau inzetbaar voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. HBO-opgeleide mensen met uiteenlopende specialismen en een fikse dosis ervaring. We staan klaar voor al je vragen en wensen.
  Webshop laten maken Breda? SolidWebdesign. We zijn er klaar voor!

  SolidWebdesign
  zorgt voor
  pakkende
  en heldere
  call-to-actions

  Aqua_Pijl_Boven

  Zet je bezoekers aan tot actie

  Een webshop heeft niet alleen bezoekers nodig maar vooral bezoekers die tot actie overgaan. Contact opnemen, meer informatie willen hebben of direct tot aankoop overgaan. Daarvoor plaatsen we op alle pagina’s de ‘call-to-actions’. Lees mijn artikel daarover. Uitnodigende boodschappen opdat de bezoeker iets gaat ondernemen. Als je hier slim mee omgaat kun je van bezoekers klanten maken.

  Wij maken webshops waar klanten snel vinden waar ze naar op zoek zijn. De gemiddelde bezoeker besteedt maar beperkte tijd op een site om te vinden wat hij zoekt. Daarvoor moet de webshop gebruiksvriendelijk zijn, overzichtelijk én snel. Daar is SolidWebdesign sterk in, dat is ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van elke webshop.
  Zocht je op Webshop laten maken Breda? SolidWebdesign We zijn er voor je.

  Webshop laten maken Breda?
  SEO is noodzaak

  SEO betekent organische optimalisatie voor zoekmachines. Klinkt ingewikkeld, maar het betekent dat je er alles aan moet doen opdat Google je webshop hoog indexeert.  Het doel is traffic genereren naar je website of webshop. En daarnaast heb je een sterke online marketing strategie nodig. Belangrijke aandachtspunten om op de eerste pagina van Google een plek te krijgen.

  Voor webshops zijn zowel zoekmachine optimalisatie als Google AdWords(budget afhankelijk) van onschatbare waarde. In combinatie met een goed online communicatieplan. SolidWebdesign heeft ook voor deze disciplines haar professionals. Zowel voor het SEO-technisch inrichten van de pagina’s, zoals het plaatsen van descriptions en metatags en het nakijken van de teksten op relevantie richting de zoektermen. We hebben kennis van het laatst geldende algoritmes van Google. Voor de zoekmachines van groot belang.
  Webshop laten maken Breda? SolidWebdesign. We staan voor je klaar.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken