Webshop laten maken kosten

Een keer met ons sparren over een ‘webshop laten maken kosten’?

  Webshop laten maken kosten.
  Wat bepaalt nu de kosten?

  De prijs van een webshop wordt hoofdzakelijk bepaald door de functionaliteiten die gewenst zijn en het aantal filters. Webshop laten maken kosten? Laat een offerte maken door SolidWebdesign.

  Prijsindicaties WordPress met woocommerce:
  Webshop Start: Standaard website: vanaf € 1250,-
  Webshop Start Plus: Deels maatwerk: vanaf € 2500,-
  Webshop Complex: Geheel maatwerk: Prijs op aanvraag
  Alle webshops worden geheel responsive opgeleverd en werken perfect op laptop en smartphone.

  Ons bureau bevindt zich in den Bosch (de Gruyter Fabriek) en wij richten ons met name op klanten in Noord-Brabant.

  We raden je aan om de quickscan te maken; dat geeft ons een goed beeld van je doelen.

  073-2021079

  Websites.

  marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Een sterke kostenbepalende factor van een webshop is het soort filter

  Aqua_Pijl_Boven

  Webshop laten maken kosten

  Filters en usability

  Een sterke kostenbepalende factor van een webshop is het soort filter. Waarop kan men filteren? Als je zelf online winkelt ken je ze ongetwijfeld. Filters helpen je klantgerichter (usability) te zoeken en laten je alleen zien wat relevant is. Waar je naar op zoek bent. Zo is de bezoeker snel bij hetgeen hij of zij wil kopen met zo min mogelijk clicks. Je kunt de producten van een webshop op meerdere kenmerken laten filteren, zoals producttypes, merken, modellen, maten, kleuren, prijs en nog veel meer. Het aantal filters hangt nauw samen met de aard van de producten in de webshop. Als je dameskleding online wilt gaan verkopen, zul je meer filters nodig hebben dan wanneer je 10 kant en klare producten verkoopt.

  Ook de doelgroep krijgt aandacht omdat de doelgroep vraagt om een beleving die past bij het product. Als we het geheel aan wensen compleet hebben, kunnen we op basis daarvan een prijsberekening maken. Onze offertes worden per onderdeel gespecificeerd.

  Wil je praten over het fenomeen: ‘webshop laten maken kosten’? SolidWebdesign

  Kant & klare webshops

  Misschien is het afnemen/huren van een kant-en-klare webshop die je vervolgens zelf kunt inrichten, wel iets wat je overweegt. Vergelijk dit soort diensten met het huren van een fysieke winkelruimte. We noemen dit SaaS webshop software. Software as a service. Software onder licentie. Bij deze software is het platform dus niet van jou. Maar een voordeel is dat je voor weinig geld direct aan de slag kunt, het blijft zich continue ontwikkelen en heeft alle mogelijke functies. Maar een nadeel: er wordt maar minimaal maatwerk toestaan op het gebied van design, branding en beleving.

   

  Zet dit tegenover het kopen van een winkelruimte. Het grootste voordeel als je besluit om een webshop te kopen, is dat die shop in bijna alle gevallen gebouwd wordt in open source software. Dat brengt een stuk meer vrij- en zekerheden met zich mee. Unieke ontwerpen, switchen van hostingpartij en websitebouwer, geen extra kosten van je provider waar jij of je klant voor opdraait. What you see is what you get.

  Webshop laten maken kosten? Vraag ons om advies: SolidWebdesign

  Een webshop laten maken kosten? SolidWebdesign

  Onze werkwijze

  Mensen kopen steeds meer online. Het is een trend die wij al jaren zien stijgen, en de piek is nog lang niet in zicht. Maar om aan die toenemende vraag van online winkelen te kunnen beantwoorden komen er dus ook steeds meer webshops bij. Dus is er meer nodig om op te vallen tussen alle anderen. Hoe maak jij het onderscheid? Onze webshops zijn allemaal in huis ontworpen en volledig toegespitst op jouw doelgroep, jouw product en je overige wensen. De kosten van een webshop zijn van veel factoren afhankelijk, maar het is een investering die zich dubbel en dwars terugverdient.

  Webshop laten maken kosten? Bekijk ons portfolio en laat je overtuigen: SolidWebdesign

  Maatwerk in combinatie met open source

  Ondanks dat wij onze shops bouwen in WordPress met WooCommerce is de lay-out altijd maatwerk. Wij hechten veel belang aan de factor beleving omdat dit mede bepaalt of de bezoeker zich in de shop ‘thuis’ voelt. We werken niet met kant en klare thema’s. Daar wordt veel gebruik van gemaakt, waardoor veel webshops op elkaar lijken. Toch is dit maatwerk niet extreem veel duurder dan wanneer je een thema inzet. De kosten voor het ontwerp liggen gemiddeld rond de € 500,- Ook dit is natuurlijk weer afhankelijk van de complexiteit van de shop.

  Webshop laten maken kosten? Vraag vrijblijvend een prijs aan.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken