Webshop laten maken prijs

Een keer met ons sparren over een ‘webshop laten maken’?

  Webshop laten maken prijs:
  Elke shop heeft een budget.

  Als je een webshop wilt laten maken, kijk je natuurlijk naar de prijs van het project. Zoals je voor elke aankoop eerst de kosten wilt kunnen overzien. Het lastige is dat de meeste opdrachtgevers onvoldoende afweten van deze materie. E-commerce online producties, hoe zit dat met de prijs? Vaak begrijpt de klant niet hoe de prijs van een webshop is opgebouwd. SolidWedesign maakt daarom heldere, overzichtelijk offertes die stap voor stap aangeven wat je waarvoor betaalt.

  Dus voordat wij beginnen aan het opstellen van een offerte, is er minimaal één bespreking aan voorafgegaan en vaak meerdere besprekingen. Want de prijs van de webshop hangt af van de complexiteit van de webshop. Niet zozeer van het aantal producten wat vaak wordt gedacht, maar vooral van de functionaliteiten, de categorieën en het aantal filters per categorie.

  Webshop laten maken prijs? SolidWebdesign geeft je inzicht met een heldere prijsopgave

  Ons bureau bevindt zich in den Bosch (de Gruyter Fabriek) en wij richten ons met name op klanten in Noord-Brabant.

  We raden je aan om de quickscan te maken; dat geeft ons een goed beeld van je doelen.

  073-2021079

  Websites.

  marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Een goede webshop
  genereert
  een hoog aantal bestellingen

  Aqua_Pijl_Boven

  Webshop laten maken prijs?

  De kosten voor het opzetten van een webshop

  Wij maken voornamelijk WordPress (WooCommerce) webshops en we kunnen als de complexiteit het vraagt, ook maatwerk in WordPress leveren. Zelfs een plug-in kan als maatwerk doorontwikkeld worden. Maar dat zijn wel allemaal kostenverhogende factoren. Dus vanzelfsprekend zullen we onderzoeken of we de webshop kunnen realiseren met standaard software-oplossingen en goed werkende standaard plug-ins omdat dit verreweg de meest voordelige route is. SolidWebdesign staat bekend om haar unieke designs, we ontwikkelen elk gewenst ontwerp. Dat is voor een webshop van groot belang omdat ‘de beleving’ in de virtuele omgeving een doorslaggevende reden kan zijn om jouw bezoeker tot een aankoop over te laten gaan. Of tot een terugkerende klant.

  Een goede webshop tilt je sales naar een hoger niveau

  Kijk niet alleen naar de kosten van een webshop, maar realiseer je dat een goede webshop een hoog aantal bestellingen genereert. Zichzelf terugverdient. Onze webshops scoren. Wij garanderen met de inzet van WooCommerce én een doordacht functioneel ontwerp een goed converterende webshop. En WooCommerce is inmiddels een meer dan uitstekend alternatief voor Magento én vele malen goedkoper.

  Opbouw van de kosten

  Als we uitgaan van een gemiddelde webshop, gaat 30 procent van de kosten naar de voorkant/de frontend, waarmee we het design bedoelen. Wij ontwikkelen het design in een grafisch programma zodat je op voorhand een goed beeld krijgt van hoe het eruit gaat zien. Vervolgens zit 50-60 procent in de backend/achterkant, wat de kosten zijn voor de webdeveloper die de shop daadwerkelijk bouwt. Het restant, 10 tot 20% van de kosten, is voor het testen van de webshop voordat de site online gaat. Denk daarbij niet alleen aan de functionele testen maar ook aan het waarborgen van de werking op de verschillende apparaten en browsers; het ‘responsive’ gedeelte.

  Een webshop laten maken prijs? SolidWebdesign

  Een doorlopend proces

  Als de webshop eenmaal online is en het werkt allemaal naar wens, is het project niet klaar. Want het runnen van een online shop betekent dat het altijd in beweging is. Terugkerende klanten willen nieuwe producten zien, willen het laatste nieuws lezen, nieuwe ervaringen opdoen. Dus letterlijk: werk aan de winkel! En ook dat brengt kosten met zich mee of je dit nu zelf bij gaat houden, uitbesteedt of er personeel voor aanneemt. En dan zijn er de vaste kosten in de vorm van hosting en het doorvoeren van de maandelijkse updates, het onderhoud.

  Conclusie

  De kosten van een webshop zijn sterk afhankelijk van het webshopsysteem waarvoor wordt gekozen. De mogelijkheden daarvan, de grootte van de webwinkel en de verhouding tussen wat je zelf gaat doen versus uitbesteden. Een kleinere, door jou zelf te bouwen webshop hoeft niet meer dan enkele honderden euro’s te kosten om op te zetten. Maar een grote en professionelere WooCommerce (of Magento) webshop die je laat ontwikkelen, begint bij enkele duizenden euro’s en kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Je kunt besparen op zowel de opstartkosten als de ontwikkelkosten, alleen moet je altijd goed nadenken over nadelen die dat met zich meebrengt.

  Webshop laten maken prijs? Kom gerust eens alles vrijblijvend bespreken.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken