Webshop laten maken Waalwijk

Wil je een keer praten over de mogelijkheden van een webshop?

  Webshop laten maken Waalwijk
  Wij realiseren doelstellingen.

  Een webshop laten maken Waalwijk? SolidWebdesign. We bevinden ons in de buurt. Voor ons is elke opdracht – groot of klein – een project waar het woord ‘samenwerking’ de leidraad is. Bij de ontwikkeling van jouw e-commerce platform word je dus als opdrachtgever intensief betrokken. Want jij weet het meeste over je product en je kunt aangeven wat je wenst. Wij adviseren altijd wel een doelgroeponderzoek, omdat je je vaak niet bewust bent van het gedrag van de doelgroep. En dat gedrag kun je beïnvloeden. Wij hebben actuele kennis van online marketing zodat jouw onderneming zich kan blijven ontwikkelen, ook na de realisatie van de webshop.
  Onze werkwijze heeft tot doel om jouw organisatie in staat te stellen om klantgericht, wendbaard en veerkrachtig te opereren. En dat is dus precies wat wij willen én in samenwerkingsverband voor onze opdrachtgevers realiseren.

  Ons kantoor bevindt zich in Den Bosch en wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant, maar natuurlijk ook op de rest van Nederland.

  We raden je aan de quickscan te maken, dat geeft direct heldere inzichten!

  073 -2021079

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Webshop laten maken Waalwijk
  Het proces

  Zocht je op webshop laten maken Waalwijk? SolidWebdesign. Wij zijn er voor je. In de buurt. Wij starten met een brainstormsessie waarin al jouw wensen ten aanzien van het ontwikkelen van je webshop worden besproken. Punten als: wie zijn jullie als organisatie, hoe wil je dat de doelgroep je herkent, en de strategie om de verwachtingen te realiseren zijn punten die besproken worden. Daarna werken wij een plan uit en volgt de offerte. Vervolgens maken wij een voorlopig visueel en functioneel ontwerp ter bespreking. Pas na goedkeuring op deze twee belangrijkste items start de ontwikkeling.

  Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
  Webshop Complex (WooCommerce of Magento): Prijs op aanvraag

  Na de integratie van het template voegen wij diverse modules toe om de webshop te voorzien van de benodigde functionaliteiten. Aan het eind van het proces volgt het implementeren van de betaal- en de verzendmodules. De webshop wordt voorzien van een SSL-certificaat, wat aangeeft dat de gegevens die via de webshop worden verzonden, zoals het versturen van formulieren etc. veilig worden verzonden. Wij hosten en beveiligen de webshop indien gewenst.

  Een combinatie
  van content marketing
  en een netwerk van externe links
  brengt een hogere ranking

  Aqua_Pijl_Boven

  Webshop laten maken Waalwijk:
  Zoekmachine optimalisatie

  Zoekmachine optimalisatie bestaat uit een pakket aan disciplines. Samen zorgt dat voor resultaat, in de vorm van een hoge ranking door Google. Eenvoudig uitgelegd komt het neer op een combinatie van content marketing en een netwerk van externe links. Je website kan geweldige content hebben, maar als niemand ernaar verwijst, zal hij helaas niet (optimaal) vindbaar zijn. Datzelfde geldt voor een website die wel veel inkomende links heeft, maar qua content weinig ‘zegt’. Wij bieden daarom transparante SEO-totaalpakketten aan.

  Wij gebruiken geen ‘trucs’ om hoog te scoren in Google. Want in de praktijk zorgt dat slechts voor resultaten op de korte termijn. Wij gaan voor de langetermijnstrategie en we streven naar blijvend resultaat. Je wilt immers niet gedurende een korte periode bovenaan staan, maar het liefst zo lang mogelijk. Met onze natuurlijke aanpak zorgen we daarvoor.
  Webshop laten maken Waalwijk? SolidWebdesign. Dan boek je resultaat.

  Open source voor webshops
  Woocommerce Magento

  Letterlijk vertaald betekent open source ‘open bron’ en dat is precies wat het is. Wanneer een stuk software ‘open source’ is, geeft de programmeur buitenstaanders toegang tot (een deel van) de broncode. Wij werken met Woocommerce en Magento. Wat zijn de voordelen?

  • De pakketten zijn complex in omvang met heel veel functionaliteiten. Mocht je met een kleine webshop willen beginnen, is deze op de toekomst voorbereid met een stabiel pakket wat eenvoudig is uit te breiden.
  • Zowel een Woocommerce als een Magento webshop wordt goed geïndexeerd door de zoekmachines.
  • Er zijn geen licentiekosten verbonden aan beide pakketten.
  • Zo goed als alle betaalmethodes kunnen worden geïmplementeerd.
  • Door de vele ontwikkelaars die werken aan de software, blijft het programma altijd up to date.
  • Wij optimaliseren zowel op website als op serverniveau zodat je altijd verzekerd bent van een snelle webshop.
  • Er zijn mogelijkheden om meerdere webshops op te starten.

  Webshop laten maken Waalwijk? SolidWebdesign.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken