Wordpress bouwer

Wil je meer weten over de mogelijkheden van WordPress?

  Wordpress bouwer.
  Kiezen voor professionals.

  Zocht je op WordPress bouwer? Dan is het relevant om hier de voordelen van WordPress toe te lichten. WordPress is gratis software. Wat je wél moet betalen is de ontwikkelaar die met die gratis software voor jou een website in elkaar zet. Het is ‘open source’ software; dit houdt kort gezegd in dat de broncodes gratis te downloaden zijn. Je mag de broncodes aanpassen naar wat gewenst is. Op dit moment zijn er meer dan 5000 WordPress thema’s en 50.000 plug-ins online te krijgen. Iedereen zal begrijpen dat dit behoorlijk kostenbesparend werkt, anders moet er een programmeur aan het werk om dit alles te programmeren. De meeste functionaliteiten die je wenst op je website of webshop zijn met een plug-in te verkrijgen.

  WordPress bouwer? SolidWebdesign.

  Een ander voordeel: de eigenaar kan zelf heel eenvoudig in het beheer de website aanpassen, nieuwe pagina’s toevoegen en berichten of nieuwsartikelen plaatsen. Bovendien ben je nooit afhankelijk van één leverancier.

  Ons kantoor bevindt zich in Den Bosch en wij richten ons specifiek op klanten in Noord Brabant, maar natuurlijk is ook de rest van Nederland welkom.

  073-2021079

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Wordpress is
  voor een website
  of een webshop
  de juiste keuze

  Aqua_Pijl_Boven

  Wordpress bouwer?
  Ga voor een eigen uitstraling

  Wordpress bouwers kunnen kant en klare thema’s inzetten met het gevolg dat websites allemaal op elkaar gaan lijken.
  Een bestaand thema gebruiken en slechts vullen? Dat is verreweg de goedkoopste oplossing.
  Een bestaand thema aanpassen? Dat is mogelijk en de op een na voordeligste oplossing.

  Maar we leveren liever compleet eigen ontworpen websites met een volledige focus op de eindgebruiker. Websites die we in WordPress helemaal zelf bouwen vanuit een op voorhand gemaakt ontwerp. Want we zijn brandbuilders en kennen uit ervaring het belang van uitstraling. De doelgroep moet je herkennen, zich thuis voelen op je site en een terugkerende bezoeker worden die actie onderneemt. Conversies. Beleving neemt online een steeds belangrijker plaats in. Bedrijven die succesvol zijn, bewijzen dat met hun website. Je kunt beter iets meer uitgeven aan de ontwikkeling dan aan de beoogde doelstellingen voorbijgaan. WordPress bouwer? SolidWebdesign.

  30% van alle websites draait op WordPress, en het is daarmee het meest gebruikte Content Management Systeem ter wereld.

  WordPress bouwer? SolidWebdesign. Dan kies je gelijk voor rendement.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken