Website laten maken

Je wensen vrijblijvend met ons doornemen?

  Een website draagt bij
  aan het succes van je bedrijf.

  Zocht je op Website laten maken Breda? SolidWebdesign. Wij zijn er voor je.
  Bij het ontwikkelen van een website gaat het om meer dan alleen de bouw van een fraai ogende website. Een website moet bijdragen aan het succes van een onderneming. Een website of webshop moet rendement opbrengen. Want de website is in menige situatie het eerste contact met een potentiële klant waar je wellicht een relatie mee aangaat. Kortom: het is je belangrijkste verkoopinstrument!
  Wij maken onze websites voornamelijk in WordPress en Woocommerce, en indien noodzakelijk verrichten we daarin ook maatwerk.

  Ons kantoor bevindt zich in Den Bosch en wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant, maar natuurlijk ook op de rest van Nederland.

  Solid Webdesign is een full service internetbureau. Het grote voordeel is dat je voor het totale pakket aan online diensten bij ons terecht kunt. Het project eindigt niet wanneer de website of webshop online staat; dan begint het pas. Je wilt gevonden worden en je diensten of producten vermarkten. Dat is een vak op zich waar we -ook- goed in zijn.

  Als je een offerte wenst, raden we je aan de quickscan te maken, dat geeft ons een goed beeld van je wensen en verwachtingen.

  073 -2021079

  Websites.

  marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Websites.

  marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Website laten maken Breda?
  Wij bouwen ook webshops

  Een webshop heeft tot doel om online producten te verkopen. Is pas een geslaagde onderneming als hij omzet genereert. Dat is de insteek en van daaruit ontwikkelen wij het concept. Eenmaal online starten we het marketing traject, zodat de webshop gevonden gaat worden. De aanwezigheid op pagina 1 van Google is gewoon een must, maar niet altijd eenvoudig. We richten alles op maximaal resultaat. Ook voor de hosting en beveiliging kun je bij ons terecht. Zo maken wij van jouw webshop een succes.
  Een website laten maken Breda? SolidWebdesign! We bevinden ons in de buurt.

  SolidWebdesign bouwt haar webshops in open source software zoals Woocommerce en Magento. Zo ben je nooit afhankelijk van je leverancier en je weet je verzekerd van een gebruiksvriendelijk CMS. 

  Alle websites zijn responsive tot en met tablet en smartphone.

  Toegevoegde waarde van SolidWebdesign:
  Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

  Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.
  Website laten maken Breda? SolidWebdesign!

  Je wilt onderscheidend
  en herkenbaar zijn
  in de markt
  en dus ook online

  Aqua_Pijl_Boven

  Website laten maken Breda?
  Professionele online dienstverlening

  Maatwerk websites (qua lay-out) worden steeds populairder omdat niet iedereen met dezelfde website online wil. Elke website die wij ontwikkelen, ziet er anders uit en past bij de authenticiteit van het bedrijf. Je wilt onderscheidend en herkenbaar zijn in de markt en dus ook online. Daar zorgen we voor. Wij ontwikkelen al meer dan 10 jaar websites in open source software, maar ook web applicaties. Grote portalen, ticketing systemen, koppelingen met externe systemen in PHP, PERL en Javascript.

  We bouwen websites in open source systemen zoals WordPress en Joomla. Het grote voordeel van een WordPress website is dat het relatief goedkoop is en je bent nooit afhankelijk van je leverancier. Onze websites worden goed gebouwd met oog op zoekmachine optimalisatie en nadat je online bent kunnen wij ook de online marketing strategie voor je bepalen en (deels) uitvoeren.
  Website laten maken Breda? SolidWebdesign.

  Responsive webdesign

  Wij houden ons professioneel bezig met webdesign, internet marketing en zoekmachine-optimalisatie. Onze professionals zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Zo is responsive webdesign nu een must. Google wil dat je een gebruiksvriendelijke website online zet die voor elke bezoeker op elk scherm goed te gebruiken is. Kortweg: een website die zich visueel aanpast aan het apparaat waarop het wordt getoond.

  Dus zijn al onze websites responsive. Dit wil zeggen dat de website of app geschikt is voor alle devices zoals pc, mobiel en tablet.

  De webdesigners van SolidWebdesign hebben inmiddels vele website-projecten met succes afgerond voor klanten uit diverse werkgebieden zoals de zorg, overheid, industrie, detailhandel en dienstverlening. Vrijwel alle internet vraagstukken kunnen wij voor je oplossen. Maak een afspraak of laat door ons een website-audit doen zonder verplichtingen.
  Website laten maken Breda? SolidWebdesign.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken