Website laten maken Eindhoven

Wil je met ons over de mogelijkheden praten?

  Website laten maken Eindhoven
  Kies voor een professionele partij.

  Een website laten maken Eindhoven? SolidWebdesign. We weten waar we mee bezig zijn.
  Google is heel duidelijk in wat ze van een website verwacht. Daarom is dat ons uitgangspunt. Ook Google is een dienstverlener en wil de ‘zoekers’ het beste resultaat laten zien. Google let op de inhoud van de tekst: die moet van een hoge kwaliteit, relevant en uniek zijn. En wat betreft de technologie: snel en veilig. Ook dat helpt om door Google hoog te worden geïndexeerd.

  Ons kantoor bevindt zich in Den Bosch en wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant, maar natuurlijk ook op de rest van Nederland.

  Prijsindicaties

  Website Start: maximaal 6 pagina’s vanaf € 850,-
  Website Start Plus: als Start en inclusief 3 functionaliteiten vanaf € 1250,-
  Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
  Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

  Maak de quickscan en krijg meer inzicht!

  073 -2021079

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Website laten maken Eindhoven?
  We ontwikkelen ook webshops

  Heel veel webshops zijn zo ingericht dat je door de bomen (de navigatie) het bos (de categorieën) niet meer ziet. Een goede webshop is gebruiksvriendelijk en laat de bezoeker handig en snel manoeuvreren. Wij adviseren bij het vereenvoudigen van navigatiemenu’s en een adequate filtering. Dit zijn noodzakelijke functies, die de gebruiksvriendelijkheid vergroten. Een succesvolle webshop brengt de klant binnen enkele seconden bij wat hij zoekt.

  Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
  Webshop Complex: Prijs op aanvraag

  Alle websites zijn responsive tot en met tablet en smartphone.

  Toegevoegde waarde SolidWebdesign:
  Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

  Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf.
  Website laten maken Eindhoven? SolidWebdesign. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

  Een website
  moet goed worden
  weergegeven
  op alle devices

  Aqua_Pijl_Boven

  Website laten maken Eindhoven?
  Responsive websites

  We onderscheiden websites die gebruikt worden door consumenten en websites die voor het bedrijfsleven worden ingezet. Maar voor welke doelgroep ook: altijd geldt dat de site op alle devices goed wordt weergegeven. Volgens recent onderzoek van het CBS gaan zes op de tien consumenten tegenwoordig met hun smartphone online. De smartphone en tablet zijn enorm populair en het gebruik van de desktop PC en laptop neemt af. Als uw website niet is aangepast voor de toenemende groep mobiele bezoekers loopt u omzet en potentiële klanten mis. Daarom bouwen wij onze websites full responsive.

  Websites gericht op het bedrijfsleven: hier zien we dat tijdens werktijden toch de PC het meest wordt gebruikt. Maar ook deze websites bouwen wij geheel responsive voor het gebruiksgemak wanneer men in de auto een adres zoekt, een telefoonnummer of andere informatie.

  Website laten maken Eindhoven? SolidWebdesign. De door ons gebouwde websites hebben op elk apparaat een perfecte opmaak met teksten die goed leesbaar zijn.

  Waarom een open source website?

  WordPress is het meest gebruikte ‘open source’ content management systeem (CMS) op de markt. Maar wij bouwen daarnaast ook in andere open source systemen. Met WordPress als favoriet. En voor webshops woocommerce, de e-commerce software van WordPress. De website heeft een eenvoudig te beheren CMS om tekst en beeld toe te voegen of te wijzigen, en wordt voor zoekmachines geoptimaliseerd om goed gevonden te worden.

  Functionaliteiten en mogelijkheden
  De websites beschikken standaard over tal van functionaliteiten en mogelijkheden. Ook in het CMS. Zoals het kunnen wijzigen van de teksten, het toevoegen van afbeeldingen of filmpjes, het aanmaken van contactformulieren, (landings)pagina’s en menu-items alsook koppelingen met de verschillende social media kanalen. Deze standaard functionaliteiten kunnen uiteraard worden uitgebreid met op-maat programmeerwerk en een uniek design, zodat de website altijd helemaal voldoet aan de wensen van onze klant en een unieke uitstraling heeft.
  Website laten maken Eindhoven? SolidWebdesign.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken