Website laten maken kosten

Wil je graag een indicatie van de kosten voor een website?

  De quickscan geeft snel inzicht.

  Websites laten maken vergt tijd en aandacht. Wij weten uit ervaring dat je geen standaardprijzen voor een website kunt geven, wel indicaties. Hieronder tref je een overzicht van deze indicaties, zodat je enig idee krijgt.

  Prijsindicaties

  Website Start: max 6 pagina’s Vanaf € 850,-
  Website Start Plus: inclusief maximaal 3 modules / functionaliteiten Vanaf € 1250,-
  Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
  Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

  Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
  Webshop Complex (Woocommerce of Magento): Prijs op aanvraag

  We hebben speciaal om een beter inzicht in de ‘kosten’ te krijgen, een quickscan samengesteld, zowel voor klanten die een website willen laten ontwikkelen of een webshop. We raden je aan die te maken, het neemt weinig tijd in beslag en zo krijgen we een goed beeld van wat je wenst en van de doelstellingen.

  Het bureau bevindt zich in de Gruyter Fabriek in Den Bosch. Wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant, maar de rest van Nederland is ook welkom.

  073 – 20 21 079

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Website laten maken kosten:
  Het hangt van veel factoren af

  Een website laten maken en de kosten om het project te ontwikkelen zijn sterk afhankelijk van de wensen van de klant. Hoe meer functionaliteiten, hoe duurder de website of de webshop wordt. En dan is er nog het maatwerk; soms is het nodig een plug-in te bewerken in de broncodes, dit is programmeren en dat is kostbaar. Maar we weten dit op voorhand en kunnen dus ook de kosten op vooraf duidelijk en gespecificeerd aangeven.

  Wij houden er niet van om onze klanten achteraf te verrassen met hoge rekeningen en daarom stellen wij aan het begin van het project een functioneel en visueel ontwerp op. Als het om een grote website gaat met veel functionaliteiten, wordt het functioneel ontwerp ook in een tekstdocument omschreven, en kunnen de kosten aan de hand van het functioneel ontwerp worden berekend. Zo heeft de klant altijd een goed beeld en zodra er wat bijkomt of de wensen zich uitbreiden, volgt er opnieuw een heldere kostenberekening.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken