Website laten maken prijs

Wil je vrijblijvend met ons over verschillende prijzen praten?

  Website laten maken prijs
  Een belangrijke factor is de werkwijze.

  Zocht je op ‘website laten maken prijs’? Dat is zo begrijpelijk, want de prijzen voor het ontwikkelen van een website of een webshop lopen nogal uiteen. Waarschijnlijk vraag je het bij verschillende bureaus of freelancers aan en die geven je allemaal een andere prijsindicatie. Waar ligt dat dan aan? Dat ligt aan de werkwijze én aan de samenstelling van het bureau.

  Laten we het eerst over de werkwijze hebben. De een maakt gebruik van zogenaamde thema’s; dat zijn kant en klare website ontwerpen die je kunt vullen met tekst en beeld. Als je dat wilt, krijg je een website zoals er 13 in een dozijn zitten, maar het scheelt je wel behoorlijk in de prijs. SolidWebdesign maakt ook gebruik van thema’s, zeker als het budget geen uniek ontwerp toelaat, maar dan ‘verbouwen’ we het thema naar de gewenste uitstraling en huisstijl. Je kunt er ook voor kiezen om helemaal een eigen ontwerp door ons te laten maken, wel in WordPress en we noemen dat bouwen ‘from scratch’. Het spreekt voor zich dat dit de prijs voor het bouwen van een website aanzienlijk verhoogt, maar dan heb je ook wel een unieke website binnen jouw branche. Zo kun je je goed onderscheiden.
  Vanuit begrip voor het budget van onze klanten stemmen wij altijd zorgvuldig af wat de beste oplossing is binnen de mogelijkheden.
  Website laten maken prijs? SolidWebdesign. Prijzen die duidelijk maken hoe ze zijn opgebouwd.

  Het bureau bevindt zich in de Gruyter Fabriek in Den Bosch. Wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant, maar de rest van Nederland is ook welkom.

  073 -2021079

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Het totale project van ontwikkeling tot online marketing kan budget gerelateerd worden opgesteld en uitgevoerd

  Aqua_Pijl_Boven

  Website laten maken prijs
  De samenstelling van het bureau

  Dan is er nog de samenstelling van een bureau. Kies je voor een ZZP’er, dan ben je (meestal) goedkoper uit dan bij een bureau waar meerdere mensen werken met verschillende skills. Maar daar kun je als klant vooral van profiteren, je hebt alle disciplines onder één dak om je website succesvol te laten zijn. Je bent er niet met het laten maken van een website, het vraagt om veel meer. En het gaat ook om meer dan de prijs. Zodra de website online staat, zul je alles in het werk moeten stellen om de site succesvol te krijgen. Dat begint met het optimaliseren van de pagina’s voor zoekmachines tot en met een strategisch online marketingplan. En ook dat kan weer budget gerelateerd worden opgesteld en uitgevoerd. Hoe groter het budget hoe sneller je op pagina 1 van Google terechtkomt, maar dit kun je ook over een langere periode uitspreiden om de kosten in de hand te houden.

  SolidWebdesign kan tevens de hosting en de beveiliging van de website verzorgen.

  Website laten maken prijs? SolidWebdesign. We gaan verder dan alleen de ontwikkeling.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken