Gebruiksvriendelijke websites
in elk opzicht

Wil je een persoonlijk gesprek?

succesvolle websites.

Starter website vanaf € 750,-
MKB website vanaf € 1250,-
Bekijk onze prijzen.

De website is zonder twijfel voor elk bedrijf het belangrijkste communicatie-instrument richting de markt. Klanten oriënteren zich steeds meer vooraf op het internet voordat zij tot een aankoop overgaan. Een goed werkende, snelle, professionele website is dus van essentieel belang.

Design

Concept & ontwerp

Development

Ontwikkelen vanuit kennis en ervaring

Responsive

Van desktop tot tablet en smartphone

Usability

Gebruiksvriendelijk

Solidwebdesign gebruiksvriendelijke websites

Goede navigatie is gebaseerd op een logische en intuïtieve structuur

Aqua_Pijl_Boven

Meer weten over WordPress en open-source?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

RESPONSIVE

Responsive design van een website betekent dat de website zich aanpast aan het scherm waarmee de bezoeker de site bekijkt. Wanneer de site goed leesbaar en gebruiksvriendelijk is op zowel een desktop monitor, een laptop, een tablet of een smartphone, kun je spreken over een responsive site. Dit wordt steeds ingewikkelder omdat beeldschermresoluties alsmaar toenemen. Tevens weten we dat Google websites alleen goed indexeert als ze responsive zijn gebouwd. Het bezoeken van websites op smartphones en tablets neemt almaar toe; dus een goed werkende responsive site is een must.

GOEDE NAVIGATIE

De navigatie op een website is de gids voor de bezoekers; die gids loodst de bezoeker snel naar het product, dienst of de oplossing waar hij naar op zoek is. Dat lijkt eenvoudig, maar dat vraagt om inlevingsvermogen, om een logische en intuïtieve structuur. Hoe groter en complexer een website, des te groter de uitdaging om een heldere navigatie te ontwerpen. De navigatiebalk is de basis van de boom waaraan je de content van de site ‘ophangt’. Hoe meer informatie of producten, hoe groter het (uitklap)menu. Maak van een uitgebreid uitklapmenu een groot vlak, onderverdeeld in -niet te lange- rijtjes.
En dan de breadcrumbs, zo verliest de bezoeker nooit de weg, zeker wanneer ze per ongeluk op een pagina terecht zijn gekomen.

DESIGN EN LAYOUT

We weten dat mensen in een fractie van een seconde besluiten of ze op een website blijven of niet. Herkent jouw doelgroep in één oogopslag waar ze naar op zoek is? Is dit de beleving die ze al op voorhand verwachtte aan te treffen? Dus moet er gerichte aandacht besteed worden aan de uitstraling van de website. Als er een huisstijl staat, moet die worden doorgetrokken naar de site. Ook in dit opzicht: laat je branding en positionering nooit los. Reden waarom wij voor het overgrote deel maatwerk ontwerpen maken voor onze klanten. Er zijn al veel te veel websites die op elkaar lijken.

HOSTING EN BEVEILIGING

We hosten onze websites op eigen servers voor redelijke prijzen. Het grote voordeel van een kleinschalige hostingpartij is dat je met niet al te veel sites op een grote, ruim ingerichte server zit. Indien gewenst 24/7 bereikbaar voor storingen.
Het kleinste pakket van € 12,50 per maand geeft al de volgende services: 1 GB Webruimte, 10 GB Dataverkeer, 5 domeinnamen (excl. vastleggen), 10 e-mailadressen, 2 backups per dag en een SSL-beveiligingscertificaat

ONLINE MARKETNG

Als de website eenmaal online staat, moet het ‘echte’ werk nog beginnen. Nu wil je vooral dat je doelgroep je ook daadwerkelijk vindt en producten of diensten van je afneemt. Ook op dat vlak zijn wij je partner, begeleiden we je intensief op alle mogelijke manieren.
We zijn gespecialiseerd in online marketing. Voor elk budget is er al een manier om meer bezoekers naar je website te krijgen en meer conversies te realiseren. De basis is het optimaliseren van je pagina’s: zoekmachine pagina optimalisatie. Met een ge-optimaliseerde site kun je vervolgstappen zetten. Wij bieden maandelijkse SEO-paketten aan, Ads instellingen, begeleiding en advies, op maat gemaakte Social Media strategieën en nog veel meer zoals bijvoorbeeld remarketing.

Lees er hier alles over

Gouden_Pijl_Beneden

Prettig als wat erna komt bij dezelfde partij kan blijven

Roze_Pijl_Golvend

Maak je niet afhankelijk van een leverancier

WEBSITE DEVELOPMENT IN OPEN SOURCE

Er is een verschil tussen webdesign en web development. Het systeem dat wij gebruiken voor ‘web development’ is de open source software van WordPress, ook als het maatwerk betreft. Het grote voordeel van open source systemen, wat staat voor ‘vrij toegankelijke’ is dat elke professionele developer (met kennis van het systeem) aan het online project kan werken. In het geval je van developer wil wisselen, is dat eenvoudig. Iedereen kan het overnemen. En achter gesloten systemen zit een eigen ontwikkelde programmeertaal, wat het veranderen van een developer praktisch onmogelijk maakt. Wij raden dat altijd af.

WERKWIJZE

Wij starten met een inventarisatiegesprek. Wat is er al voorhanden, waar is behoefte aan, op welke manier verwacht de klant advies van ons? Als vast staat wat de klant wil, starten wij met het ontwerp van een flow-chart. Dit geeft grafisch de structuur van een website weer. Na akkoord op de structuur starten we met het design, meestal direct op een test-url. In dat stadium kan de klant nog van alles wijzigen of veranderen totdat het resultaat helemaal naar zijn zin is.
En dan gaat de ontwikkeling door tot de hele site af is; het vullen met tekst en beeld doen wij het liefst direct tijdens de bouw. Als de site gereed is voor desktop, maken we de website responsive voor alle devices.
Gevolgd door de feedback fase waarna de site officieel wordt opgeleverd. Nadat we de site -beveiligd- online hebben geplaatst, installeren we de e-mailadressen en krijgt de klant een training hoe hij of zij de site kan beheren, teksten kan wijzigen, beelden vervangen, nieuwsberichten kan toevoegen etc.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken