Internetbedrijf

Wil je vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden?

  Internetbedrijf
  Websites in alle soorten en maten

  SolidWebdesign, internetbedrijf, bouwt en ontwerpt online producties zoals websites en apps in alle soorten en maten. Het doel is dat je gevonden wordt met je website of webshop, en er vervolgens conversies plaatsvinden. We begrijpen dat investeringen budget afhankelijk zijn, maar voor vrijwel elke budget bieden wij een passende oplossing op het gebied van website ontwerp, ontwikkeling en e-commerce.

  Responsive webdesign, jouw website geschikt voor alle devices!
  Uiteraard worden alle websites en -shops die wij ontwikkelen responsive gebouwd. Key voor een internetbedrijf. Dit betekent dat je website optimaal wordt weergegeven op tablet en smartphones. Het is ook een eis van Google dat een website zo gebruiksvriendelijk mogelijk moet zijn op alle apparaten. Dit vergroot ook in dat opzicht (hogere ranking) het succes van jouw website.

  Een zoekmachine-vriendelijke website
  De websites die wij maken, zijn zoekmachine-vriendelijk. Uiterst belangrijk in een tijd dat de concurrentie online hals over kop toeneemt. We hebben de experts in huis om je website te optimaliseren voor een hoge indexering door Google. Maar ook de inhoud (content) van de site is uitermate belangrijk voor het hoger ranken. De content moet optimaal zijn. Wil je goede webteksten? We schrijven of redigeren teksten.

  Internetbedrijf? SolidWebdesign. Ontwerpen en bouwen op het internet.

  Ons kantoor bevindt zich in Den Bosch en wij richten ons specifiek op klanten in Noord Brabant, maar natuurlijk ook op de rest van Nederland.

  073 -2021079

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  We hebben
  gekozen voor
  open source software
  omdat je als klant
  nooit afhankelijk
  mag zijn van je leverancier.

  Aqua_Pijl_Boven

  Internetbedrijf
  Open source software

  Wij maken onze websites in open source software zoals WordPress, Joomla en meer. We hebben uitdrukkelijk als internetbedrijf gekozen voor open source software omdat je dan als klant nooit afhankelijk bent van je leverancier. Wij willen je graag behouden als klant, maar dan vanuit een goede relatie en niet omdat je afhankelijk bent van ons software systeem. Onze websites kun je, eenmaal online, zelf heel gemakkelijk beheren met een uiterst gebruiksvriendelijk CMS. Je hoeft hiervoor geen kennis te hebben van programmeertalen, en je ontvangt ook van ons een digitale handleiding om tekst en beeld aan te passen, nieuwsartikelen of blogs te plaatsen. Uiteraard blijven we je helpen bij het inrichten en bijhouden van je website.

  Social media inzetten?
  Twitter, Facebook, LinkedIn en overige sociale media kunnen op meerdere manieren ingezet worden maar dat vraagt voor elke onderneming een andere strategie. We bespreken de optimale inzet van social media graag met je door.

  Internetbedrijf? SolidWebdesign. Ook voor de hosting en beveiliging.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken