Kosten WordPress website

Wil je vrijblijvend met ons praten over de kosten van een WordPress website?

  Kosten WordPress website
  Open source software.

  Kosten WordPress website? Velen zullen zeggen: maar de software is toch gratis? Dat klopt, maar je zult toch echt kennis nodig hebben om met de open source software van WordPress een website te ontwikkelen. Er zijn thema’s te krijgen die slechts gevuld moeten worden en dan kunnen wij met een beperkt budget veel doen.

  Maar wanneer je een website wilt die eruit springt met de uitstraling van jouw bedrijf vraagt dat om meer investering. Daarom bieden wij meerdere mogelijkheden om een nieuwe website voor je te ontwikkelen. Voor elk budget zijn de kosten van een WordPress Website aan te passen.

  De onderstaande kosten indicaties geven je een indruk van de basispakketten voor het laten maken van een WordPress website.

  Website Start: max 6 pagina’s vanaf € 850,-
  Website Start Plus: inclusief 3 modules / functionaliteiten vanaf € 1250,-
  Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
  Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

  Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
  Webshop Complex (Woocommerce of Magento): Prijs op aanvraag

  Kosten WordPress website? SolidWebdesign. We geven je graag inzicht in de kosten.

  Het bureau bevindt zich in de Gruyter Fabriek in Den Bosch. Wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant, maar de rest van Nederland is ook welkom.

  Maak nu de quickscan, zo krijgen wij je wensen helder in beeld en kunnen we je nog beter helpen.

  073 -2021079

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Niet alleen een goede website voor een goede prijs maar ook solide ondersteuning tegen een fair tarief.

  Aqua_Pijl_Boven

  Kosten WordPress website
  Elke website is uniek

  Elke situatie, en dus elke website, is anders. Een kloppende kostenberekening kunnen wij pas maken nadat we precies weten wat je wensen en doelstellingen zijn. Daarom raden we aan om eerst de quickscan te maken, zodat we al op voorhand een beeld van je verwachtingen en doelen hebben. We bepreken samen de uitslag van de scan en komen dan -vanuit onze ervaring en professionaliteit- met voorstellen en ideeën. Gericht op jouw doelstellingen, je doelgroep, het product of dienst en de concurrentie, die -vooral online-almaar toeneemt.

  Kwaliteit is in dit geval veel belangrijker dan de kosten. Besef dat je website een aantal jaren rendement voor je bedrijf moet gaan opbrengen. En dus wil je niet alleen een goede website voor een goede prijs, maar ook solide ondersteuning tegen een fair tarief. Die ondersteuning bieden we eveneens nadat de website online is in de vorm van hosting en beveiliging én met succesvolle online marketing. Want het is de bedoeling dat je website gevonden wordt.

  Kosten WordPress website? SolidWebdesign. Transparant en professioneel.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken