Website bouwer

Wil je een keer de mogelijkheden van jouw website bespreken?

  Website bouwer
  Meer dan alleen een website bouwen.

  Website bouwer is een veelomvattend woord. Er wordt veel meer gevraagd dan alleen ‘een website bouwen’. Velen zijn in staat om dit technisch goed te realiseren, maar heeft elke website bouwer wel alle kennis in huis om het online project tot een succes te maken? Wij zijn de mening toegedaan dat een website alleen gebouwd kan worden door een team van specialisten. Die met elkaar stap voor stap een plan uitzetten, dit met de klant bespreken en vervolgens aan het werk gaan. Zo werkt SolidWebdesign. Want er komt heel veel bij kijken:

  De doelstellingen. Waarom ga je een website laten ontwikkelen?
  De doelgroep. Weet je daar genoeg van en weet je ook hoe die zich online ‘gedragen’?
  De uitstraling. Als de doelgroep zich niet herkent in wat hij zoekt is je website niet veel waard.
  De teksten. Geven je teksten genoeg informatie, komen ze tegemoet aan de eisen van Google en beantwoorden ze aan de SEO-normen?
  Het beheer. Zit er een gebruiksvriendelijk CMS achter zodat je op de website zelf goed en vooral eenvoudig beeld en tekst kunt aanpassen
  De online marketing. Nadat de website online staat, zal de site moeten renderen, anders zijn alle inspanningen voor niets geweest.
  Hosting en beveiliging. De website moet worden gehost en regelmatig van updates worden voorzien.

  Ons kantoor bevindt zich in Den Bosch en wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant, maar natuurlijk ook op de rest van Nederland.

  Website bouwer? SolidWebdesign. Wij raden je aan snel de quickscan te maken, die geeft ons direct een goed beeld en stof tot nadenken!

  073 – 20 21 079

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Website bouwer
  Het proces na de bouw

  Zodra de website online staat, de website bouwer is klaar, begint het ‘echte’ werk. De website moet de vooraf bepaalde doelstellingen gaan halen. Natuurlijk heeft niet iedereen een even groot budget om dat snel voor elkaar te krijgen, maar je kunt ook een heleboel zelf. SolidWebdesign geeft trainingen waarin we stapsgewijs uitleggen hoe je zelf aan je website kunt werken zodat Google de website steeds hoger indexeert. Dat vraagt veel werk, en -indien gewenst- dat kun je ook aan ons overlaten.

  We doen zowel SEO, de organische manier om je site hoger te krijgen in Google, als SEA, dit zijn de Google AdWords, betaalde advertentie campagnes. Maar ook hiervoor heb je kennis van strategie, van de doelgroep en van je doelstellingen nodig. Zowel voor zoekmachine optimalisatie (SEO) als voor Google AdWords (SEA) werken we met pakketten. We leggen helder uit wat we -per pakket- daar maandelijks voor doen.

  We hebben online marketingspecialisten in ons team die een uitgekiend strategisch plan voor je kunnen opstellen. Voor elk budget en al dan niet met jou als samenwerkende partij.

  Website bouwer? SolidWebdesign. Kies voor een professionele partij.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken