Website laten maken offerte

Wil je een offerte voor je website met ons bespreken?

  Website laten maken offerte
  Het begin van een online productie.

  Je zocht op ‘website laten maken offerte’ en dat maakt duidelijk dat je een website wilt laten ontwikkelen en naar een leverancier zoekt voor het ontwerp en de bouw van het project. Er zijn vele aanbieders en we raden je aan onze referenties te lezen en het portfolio te bekijken. Twee belangrijke vormen van informatie die je al dan niet aanspreken.

  En dan volgt een belangrijk onderdeel: de kosten, je wilt graag een offerte ontvangen. We hebben hieronder prijsindicaties op een rijtje gezet, maar zeggen er uitdrukkelijk bij dat het om indicaties gaat. Pas nadat we echt weten wat je wenst en wat de doelstellingen zijn, kunnen we een gerichte offerte uitbrengen.

  Prijsindicaties

  Website Start: max 6 pagina’s vanaf € 850,-
  Website Start Plus: inclusief maximaal 3 functionaliteiten vanaf € 1250,-
  Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
  Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag
  Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
  Webshop Complex: (Woocommerce of Magento): Prijs op aanvraag

  Het is aan te raden om onze quickscan in te vullen (tien tot vijftien minuten van je tijd) zodat de uitslag hiervan ons een eerste beeld geeft van wat er wordt verwacht.

  Website laten maken offerte? SolidWebdesign. Gerichte offertes.

  Het bureau bevindt zich in de Gruyter Fabriek in Den Bosch. Wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant, maar de rest van Nederland is ook welkom.

  073 -2021079

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  We maken de wensen
  van onze klanten completer
  door ze aan te vullen
  met onze ideeën

  Aqua_Pijl_Boven

  Website laten maken offerte
  Het project verloopt stapsgewijs.

  Nadat de quickscan is ingevuld gaan we met elkaar bespreken wat de exacte wensen en verwachtingen zijn. Wat we regelmatig zien gebeuren is dat we de wensen van onze klanten completer maken door ze aan te vullen met onze ideeën in combinatie met  technische oplossingen voor functionaliteiten. Dat mag je ook verwachten van professionals met een groot stuk ervaring.

  Als we op een rijtje hebben wat de wensen zijn, maken we een functioneel en visueel ontwerp. Het project krijgt handen en voeten. Voor de klant gaat het ‘leven’ en in dat stadium zien we ook dat de input van de klant steeds groter wordt. Na akkoord op het functioneel en visueel ontwerp maken we de definitieve offerte en starten we met de daadwerkelijke ontwikkeling van de website.

  Website laten maken offerte? SolidWebdesign. Dan zit je bij professionals.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken