Wordpress offerte

Wil je vrijblijvend meer informatie over een WordPress offerte?

  Wordpress offerte?
  Wij zijn een professioneel internetbureau

  Zocht je op WordPress offerte? Wij zijn een internetbureau die bewust heeft gekozen voor WordPress vanwege het beste en meest gebruiksvriendelijke Content Management Systeem. Oftewel het beheer achter de site. Meer dan 34% van alle websites wereldwijd draaien op WordPress en dat maakt het tot het meest populaire CMS-systeem. Maar er zijn meer voordelen. We leggen graag uit waarom kiezen voor WordPress een goede beslissing is.

  • WordPress software is gratis
  • WordPress is eenvoudig in het gebruik
  • Duizenden plug-ins (functionaliteiten), wordt steeds verder ontwikkeld
  • Zoekmachinevriendelijk; Google houdt van WordPress
  • Simpele installaties
  • Duizenden thema’s
  • Stevige beveiliging door wereldwijde ontwikkelaars
  • Wordt veelvuldig ingezet door grote merken

  WordPress offerte? Wij brengen graag een heldere, transparante offerte voor je uit. Maar we raden je aan om tien tot vijftien minuten van je tijd te besteden aan het invullen van onze Quickscan, zodat we, voordat we met jou om de tafel gaan, al een goed beeld hebben van hetgeen je wenst of voor ogen hebt. Aangevuld met onze adviezen vanuit een grote ervaring en expertise op dit vakgebied, komen we al snel tot een gerichte offerte.

  Ons kantoor bevindt zich in Den Bosch en wij richten ons met name op klanten in Noord Brabant. De rest van Nederland is trouwens ook welkom.

  073-2021079

  Websites.

  SEO/SEA.

  Webshops.

  Marketing.

  Websites.

  SEO/SEA.

  Webshops.

  Marketing.

  Wij gaan veel verder dan alleen het ontwikkelen van een website

  Wordpress offerte
  Onze werkwijze

  SolidWebdesign is een internet- en reclamebureau in één. Dat betekent dat we veel verder gaan dan alleen een website ontwikkelen. En dat start al bij het opstellen van de WordPress offerte. In gezamenlijk overleg bekijken we wat de doelstellingen van de website zijn. Onderzoeken we de doelgroep en leggen we vast wat die verlangt. Daarna bekijken we het online gedrag en de uitstraling van de concurrentie. Met deze informatie als uitgangspunt ontwikkelen wij voor onze klanten WordPress websites die de doelgroep aanspreekt en waarmee zij zich onderscheidend in de markt plaatsten.

  De hoogte van de offerte heeft met meerdere factoren te maken. Zoals met de grootte en het aantal functionaliteiten; die spelen de grootste rol. Maar in onze offertes wordt alles helder en puntsgewijs omschreven. Als het budget niet toereikend is om alles in één keer te realiseren, kun je er ook voor kiezen om de website op de langere termijn steeds wat meer uit te breiden. Kies dan eerst voor een sterke basis.

  WordPress offerte? SolidWebdesign. Ons kantoor bevindt zich in Den Bosch en wij richten ons op bedrijven in Noord-Brabant.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauw_Pijl_Beneden

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken