Professionele wordpress websites

Download onze whitepaper “Wat is open source?”
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Succesvolle WordPress websites.

Starter website vanaf € 750,-
MKB website vanaf € 1250,-
Bekijk onze prijzen.

To help you start playing instantly, the CardsChat team has ranked the very best UK mobile casino sites and apps for mobile gaming on iOS and Android, also listing the options for Windows phones and BlackBerry. If a player is hot with the putter, they are more likely to climb up the leaderboard fast, just as those who fail to make too many greens in regulation will slide down the leaderboard. Hopefully he’s as good as we think, payout rules can alter as well https://onlinekaszinok.org/. Many sites will also have other table games that you can play.

Design

Concept & ontwerp

Development

Ontwikkelen vanuit kennis en ervaring

Responsive

Van desktop tot tablet en smartphone

Usability

Gebruiksvriendelijk

SolidWebdesign succesvolle wordpress website

Een eigen identiteit vraagt om maatwerk en implementatie van de huisstijl

Aqua_Pijl_Boven

MAATWERK IN WORDPRESS

Maatwerk voor een website in WordPress is op meerdere manieren te realiseren, en sterk afhankelijk van het budget. Zo kunnen we voor de home en de vervolgpagina’s unieke ontwerpen maken in een grafisch programma zoals bijvoorbeeld Indesign of Illustrator. Dergelijke ontwerpen zijn dan helemaal gebaseerd op het concept en de bijhorende strategie, afgestemd op het product of dienst, de doelgroep en de missie van het bedrijf. Het grote voordeel van deze werkwijze is een absoluut unieke website, geheel naar eigen wens en toegespitst op het gewenste gedrag van je doelgroep. Na goedkeuring van jou ontwikkelen we dan de site van scratch on. Maar wel in WordPress, dus nog steeds met alle voordelen van dit content managementsysteem: gebruiksvriendelijk, flexibel en uit te breiden indien gewenst.

We kunnen ook een thema gebruiken wat qua design en indeling dicht bij de uitstraling van jou en jouw bedrijf ligt. We brengen dan aanpassingen aan, wat de site toch een eigen gezicht geeft en het ontwerp van het oorspronkelijke thema doet vervagen. Kleurgebruik en beeldkeuzes zijn dan medebepalend voor de ‘eigen’ uitstraling.

Bekijk ons portfolio en ontdek hoeveel design kan doen voor een website.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

WordPress is een gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen, maar ook om te beheren. Dat is dus een groot voordeel voor ontwikkelaars en voor de beheerders (jij dus!).
De interface van WordPress is eenvoudig. Je bent er snel vertrouwd mee. Zonder technische kennis kun je gemakkelijk en snel pagina’s of blog posts maken en beheren.

SUPERSNEL

We kunnen er niet genoeg op hameren: de snelheid van een website is cruciaal. Bezoekers zijn ongeduldig en Google biedt een ruime keuze uit websites nadat een ‘zoeker’ zijn zoekwoord heeft ingetypt. Dus snelheid is een van de punten waarop jij je de bezoeker vast kunt houden. Zorg ervoor dat ze vinden waar ze naar op zoek zijn, en een van de voorwaarden daarvoor is snelheid. Wij bouwen snelle websites en leggen je uit hoe jij je website ook snel kunt houden.

DE WORDPRESS COMMUNITY

Designs en plug-ins worden wereldwijd ontwikkeld door programmeurs, die regelmatig een bijdrage leveren aan de WordPress-community. Soms wordt er een klein bedrag gevraagd voor het gebruiken van een plug-in, maar in de meeste gevallen zijn ze gratis te verkrijgen. Wel moet er voor een goed thema/design een bedrag van rond de € 65, – betaald worden. Heel veel ontwikkelaars maken deel uit van deze gemeenschap die WordPress elke dag verbetert, veilig houdt, waardoor het wereldwijd het snelst ontwikkelende content-management-systeem is en zal blijven. Bedenk eens hoe geweldig het is dat jouw website haar basis heeft vanuit dit professionele netwerk.

De tien voordelen:
1) De software is open source; je bent niet afhankelijk van een leverancier
2) Geschikt voor elk type website en webshop
3) Met de juiste, geschikte ondersteuning voor verschillende soorten media
4) Met een community die zich blijft verbeteren
5) Een gebruiksvriendelijk CMS voor de beheerder
6) Met talloze mogelijkheden om uit te breiden door de inzet van plug-ins
7) Bezit SEO-technische prioriteiten
8) De beheerder heeft volledige controle over zijn website
9) Uitstekend in te zetten als blogplatform
10) Is het meest gebruikte platform

Roze_Pijl_Golvend

Maak ook gebruik van het snelst groeiende content management systeem: WordPress

Gouden_Pijl_Beneden

Prettig als de hosting en de online marketing bij dezelfde partij blijft.

HOSTING EN BEVEILIGING

We hosten onze websites op eigen servers voor redelijke prijzen. Het grote voordeel van een kleinschalige hostingpartij is dat je met niet al te veel sites op een grote, ruim ingerichte server zit. Indien gewenst 24/7 bereikbaar voor storingen.
Het kleinste pakket van € 12,50 per maand geeft al de volgende services: 1 GB Webruimte, 10 GB Dataverkeer, 5 domeinnamen (excl. vastleggen), 10 e-mailadressen, 2 backups per dag en een SSL-beveiligingscertificaat.

Het hosten en beveiligen van websites? SolidWebdesign.

ONLINE MARKETNG

Als de website eenmaal online staat, moet het ‘echte’ werk nog beginnen. Nu wil je vooral dat je doelgroep je ook daadwerkelijk vindt en producten of diensten van je afneemt. Ook op dat vlak zijn wij je partner, begeleiden we je intensief op alle mogelijke manieren.
We zijn gespecialiseerd in online marketing. Voor elk budget is er al een manier om meer bezoekers naar je website te krijgen en meer conversies te realiseren. De basis is het optimaliseren van je pagina’s: zoekmachine pagina optimalisatie. Met een ge-optimaliseerde site kun je vervolgstappen zetten. Wij bieden maandelijkse SEO-paketten aan, Ads instellingen, begeleiding en advies, op maat gemaakte Social Media strategieën en nog veel meer zoals bijvoorbeeld remarketing.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken